Pienter logo
apetito

Een appetijtelijke video

De uitdaging

In één korte video overdragen waar je goed in bent. De kijker pakken, inspireren en overtuigen in enkele minuten. Dat is wat we hebben gedaan voor apetito. Gezamenlijk hebben we een krachtig verhaal neergezet met als doel andere kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen te introduceren aan apetito.

Samen

apetito is niet helemaal onbekend voor ons, zo maakten we in het verleden al eens casestudies, foto’s, animaties en video’s voor ze. Daarom des te leuk om weer contact te hebben en samen te werken. apetito is specialist op het gebied van maaltijdvoorziening met meer dan vijftig jaar ervaring in het koken van maaltijden. Deze maaltijden worden onder andere geleverd aan kinderdagverblijven, waardoor de kinderen gevarieerd en voedzaam eten. Zo hoeven pap en mam niet meer uitgebreid te koken wanneer zij hun kind mee naar huis nemen. Hoe laat je in een video al die voordelen en expertise zien in slechts enkele minuten? Dat is waar Pienter te pas kwam.

Bon apetito

Doel van de video? Potentiële kinderdagverblijven laten zien wat apetito voor hen kan betekenen. Wat is beter dan apetito zelf aan het woord laten? Juist, een kinderdagverblijf zelf. Zo wordt het niet een “kijk mij” verhaal, maar wordt vanuit een ander verteld waarom apetito zo fijn is om mee samen te werken.

Een goed begin is het halve werk. Voorafgaand aan de video hebben we eerst met apetito om tafel gezeten om te weten waar hun wensen liggen. We hebben samen met apetito vervolgens contact gehad met het kinderdagverblijf om de insteek van de video te bespreken. Op de draaidag zelf hebben we nog een keer kort doorgenomen wat het doel was van de dag, waardoor alles vlekkeloos kon verlopen. Het kinderdagverblijf werd geïnterviewd en sfeerbeelden werden vastgelegd. Hier rechts zie je een sfeerimpressie van de filmdag.

De vragen die zijn gesteld in het interview zijn uit de video gelaten, zodat het verhaal één geheel is geworden. Het eindresultaat mag er zijn: een heerlijke video met een smakelijk verhaal. Daarmee kwam onze Pientere klus aan zijn eind. Aan apetito nu de taak om de video en daarmee zijn verhaal verder te delen via de website, socials en video ads.

Het eindresultaat:

Werkzaamheden

Content
Social media marketing
Strategie

Meer weten over deze case?

Bel Daan 0592 20 10 33 of mail daan@pienter.nl

Daan Pool

Meer cases zien?