Pienter logo

Smart brands need Pienter people

Leren door te doen en op een nuchtere manier je hersens gebruiken. Daar verleggen we grenzen mee en helpen we bedrijven een stap verder. Dat is waar we elke dag samen voor gaan. Dat zie je terug in onze klanten, ons werk én op de werkvloer.

Eén aanpak, nooit dezelfde route

Pienter werken, begint met het verzamelen van inzichten. Daarom starten we altijd eerst met een strategische sessie voordat we op (marketing)pad gaan. Pienter zijn, begint met luisteren. Met jullie bedrijfskennis en onze expertise verzamelen we tijdens de sessie alle ingrediënten om een sterke strategie op te stellen. Vervolgens stippelen we de route uit. Niet one size fits all brands, maar slim maatwerk. Geen bedrijf is hetzelfde, toch?

Leren door te doen

Leergierigheid maakt ons tot wie we zijn. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat je nooit uitgeleerd bent. Daarom werken we met het 'leren door te doen' principe. We voelen de drang om nieuwe wegen te ontdekken die anderen nog niet kennen. En vieze handen krijgen? Dat hoort erbij. We kijken vooruit, maar ook terug. Zo leren, reflecteren en verbeteren we onszelf continue. Dat werkt Pienter.

De P van persoonlijk

We vinden relaties belangrijk en investeren hierin. Bij Pienter heb je contact met degene die meewerkt aan het behalen van jouw doelen. De consultants en marketeers weten wat er speelt en zijn nauw betrokken bij jouw marketingvraagstuk. Elke maand prikken we een moment om de stand van zaken door te nemen. Zo weet jij precies waar we ons op de uitgestippelde route bevinden.

Adem in, adem uit

Tussen al het werken, leren en groeien door is er ook tijd voor ontspanning. Op ons kantoor in Assen zit dat wel goed. We dagen elkaar uit tijdens een potje tafeltennis of knuffelen met een van onze kantoorhonden. Op de vrijdagmiddag glijden we lekker het weekend in met frisje, nul-punt-nulletje of alcoholische versnapering. Om vervolgens op maandag met frisse energie de nieuwe week te starten.

Word jij onze nieuwe tafeltenniskampioen?

Werken bij Pienter
Fouten maken is niet dom, maar durven. Pienter gezien.
Michel Gort
Lead SEO & Analytics

De weg van Pienter

Hartje Assen, hart voor heel Nederland
Klanten van landelijk tot regionaal MKB
Bliksemstart in 2013
21 online specialisten

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Heb je een uitdaging, dan gaan we die samen aan. Want werk je met Pienter, dan werk je met mensen die gewoon jouw taal spreken. Allemaal vanuit hun eigen online specialisme en samen de sterkste. Benieuwd naar jullie pad van online succes?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.