Pienter logo
Je doelgroep aanspreken met

Prikkelende content

Om online gezien te worden moet je opvallen. Er is tegenwoordig namelijk al zo veel gedaan. Opvallen doe je met sterke en verrassende content, zowel op je eigen website als op social media. Op de juiste momenten de juiste personen prikkelen. Dat is pientere content.

cactus

Wat kunnen we voor je doen?

Contentmarketing draait om het maken en verspreiden van waardevolle content. Relevante informatie gecombineerd met aansprekende beelden, die de lezer niet snel vergeet. Zo kun je je naamsbekendheid vergroten, het merkimago versterken en klanten aan je binden.

Contentstrategie

Jij hebt een doel in zicht. Wij hebben de pijlen. Samen brengen we je doelgroep in kaart. Waar zijn deze mensen en wat houdt ze bezig? Welke content willen zij zien op welke kanalen? Hier komen we samen achter tijdens de contentsessie. Op deze manier kun je een ijzersterke contentstrategie opzetten.

Lees meer

Contentplanning

Af en toe leuke content delen op Facebook of Instagram is niet genoeg. Om op te vallen is consistentie nodig en een goed doordacht plan. Wij kijken vooruit en zien waar op in te spelen valt. Dit zetten wij om in een contentplanning die ervoor zorgt dat relevante posts worden gedeeld op de juiste momenten.

Contentcreaties

Jouw verhaal in beeld. Of juist in woorden? De mogelijkheden zijn eindeloos met contentcreaties. Je hebt als bedrijf een boodschap die je wil overbrengen op je doelgroep. Dit kan op de website zijn, maar ook op social media of in advertenties. Wat je doel ook is: wij zorgen ervoor dat jouw verhaal blijft hangen, dankzij pakkende beelden en sprekende woorden.

Lees meer

Blogs

Blogs op je website zijn een must. Je kunt met goede blogs je doelgroep aantrekken en verbinden. Ook zoekmachines zijn fan van blogs die technisch goed in elkaar zitten. De beloning? Hoger in de zoekresultaten zichtbaar zijn. Blogs moeten dus leesbaar zijn voor doelgroep én zoekmachines. Wij zorgen voor beide.

De juiste content op het juiste moment, dat is waarvoor je gaat
Eline Jansen
Online marketing consultant

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Een ijzersterke contentstrategie zorgt ervoor dat je opvalt in een wereld vol informatie. Ben jij klaar om de stap te zetten?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.