Pienter logo
Meten is weten

Haal meer uit je website

Vergroten, verhogen en lekker doorpakken. Meer bezoekers naar je website of webshop trekken en laten converteren tot lead of klant. Conversie optimalisatie is geen magie, maar slim nadenken. En reflecteren, zodat je kunt optimaliseren. Stop met dromen en start met doen.

Wat kunnen we voor je doen?

Groeien en stappen maken. Wie wil het niet? Met conversie optimalisatie liggen deze doelen binnen handbereik. Moet je wel weten hoe je ze moet grijpen natuurlijk. En daar komen wij om de hoek kijken. Bezoekers laten converteren. Het kan op vele manieren. Aan ons om de juiste manier voor jouw merk te kiezen. 

A/B testen

Onderzoek, analyseren en kansen grijpen.  A/B testen laat geen ruimte over voor een onderbuikgevoel. Of raden. Meten is weten. Door middel van verschillende testen gaan wij op zoek naar wat het beste voor jouw website of webshop werkt.

Data-onderzoek

Elke stap. Elke keuze. Data verzamelen is een bron van informatie. We weten waar je klant naar op zoek is. Daarna is het aan jou de taak om scherp in te spelen op de behoefte. Klanten goed bedienen, betekent terugkerende klanten: fans!

Interviews en enquêtes

Aannames doen? Daar doen we niet aan! We gaan met jouw doelgroep het gesprek aan. Weten wat hen drijft, waar ze behoefte aan hebben en waar de valkuilen liggen. Vele wegen leiden ons naar Rome. Zo kunnen we grootschalig enquêtes opzetten of gaan we in een-op-eengesprekken dieper in op de vragen die jij altijd al beantwoord hebt willen hebben.

Zomaar keuzes maken? Nee daar doen we niet aan. Conversie optimalisatie is een continu proces. Leren, reflecteren en doorzetten. Een beetje geduld heb je er wel voor nodig. Onderzoek doen en conclusies trekken, is geen kwestie van gokken. De juiste zaken testen én slim inhaken op uitkomsten. Dat is waar het allemaal om draait. 

Soms is het pienter om los te laten.
Alexander IJbema
Eigenaar

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Heb je een uitdaging, dan gaan we die samen aan. Want werk je met Pienter, dan werk je met mensen die gewoon jouw taal spreken. Allemaal vanuit hun eigen online specialisme en samen de sterkste. Benieuwd naar jullie pad van online succes?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.