Pienter logo
Iene, miene, mutte

Effectieve online verkoop

Online je product of dienst verkopen. Dat is wat je wil. Daar heb je meer voor nodig dan alleen een website en voorraden. Hoe zorg je ervoor dat mensen je website kunnen vinden en dat je product goed zichtbaar is bij de doelgroep? Wij kunnen je daarmee helpen.

E-commerce Pienter

Wat kunnen we voor je doen?

Met E-commerce vergroot je je omzet en realiseer je meer verkopen. Daarnaast vergroot je ook je naamsbekendheid en versterk je je merkimago. Vooraf bepaal je je doelen. Wat wil je precies bereiken met E-commerce marketing? Je doelen behalen doe je vervolgens samen met Pienter.

Shopping Ads

Met Shopping Ads op Google, Facebook en/of Instagram genereer je relevantere bezoekers naar je website. Iemand die op een Shopping Ad klikt is namelijk al verder in de marketingfunnel, waardoor de kans aannemelijk is dat iemand overgaat tot koop. Klinkt goed, toch? Wij hebben de nodige kennis en ervaring in huis om effectieve shopping campagnes op te zetten die kunnen bijdragen aan het vergroten van je omzet.

Verkoop via marketplaces

Waarom alleen je producten aanbieden op je eigen webshop, terwijl je ook gebruik kunt maken van andere platforms? Marketplaces noemen we dat. Wist je dat bol.com bijvoorbeeld 13 miljoen klanten heeft? Een handige zet dus om daar zichtbaar te zijn zodat je meer opvalt, je bereik vergroot en meer omzet genereert. Maar ook een tijdrovende klus. Geen tijd en kennis? Dan kunnen wij deze pientere klus klaren.

Product feed management

Een product feed moet onderhouden worden. Doe je dit niet, kan het zijn dat je doelgroep niet de juiste informatie van je ontvangt, je kwaliteitsscore in Google Ads daalt en je gestraft wordt door Merchant Center als de informatie niet overeenkomt met de informatie op je webshop. En dat is zonde, want zo loop je potentiële klanten mis. Met product feed management optimaliseren we je productfeed, zodat de juiste informatie op de juiste plek staat.

SEO productteksten

Je hebt een prachtig aanbod, maar de vindbaarheid kan beter. Hoe kan dat? Mogelijk komt dat door je productteksten. Vertellen ze namelijk wel de juiste dingen? Gebruik je dezelfde woorden als je doelgroep? Wij zorgen voor opvallende productteksten die gevonden worden.

Conversieoptimalisatie

Conversies behalen is het doel van elke E-commerce. Daarvoor moet je weten wat de bezoeker beweegt. Hoe komen ze op je website, welke pagina’s bezoeken ze en waar haken ze af? Wij halen obstakels weg en zorgen dat je bezoekers sneller, beter en gemakkelijker overgaan tot aankoop.

E-mail automatisering

Je hebt klanten, maar hoe bind je ze? E-mail marketing automations biedt oplossingen. De juiste inhoud komt op het juiste moment bij je klant aan. Geen automatische mails naar iedereen, maar gepersonaliseerde informatie. Een klant heeft bijvoorbeeld een grasmaaier gekocht? Een paar dagen later ontvangt de klant van jou 5 tips om het gazon netjes te houden. Wij maken je account gereed en zorgen dat deze mails klaarstaan.

Klaar om je E-commerce naar een hoger niveau te tillen?
Martijn Linnewiel
Online marketeer

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Om online je producten en diensten te verkopen, moet je ook zichtbaar zijn. Via ads, marketplaces en e-mail: het kan allemaal. Benieuwd waar jouw mogelijkheden liggen?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.
E-commerce tas Pienter