Pienter logo
Je doelgroep verleiden met

Aantrekkelijke content

Goede content zorgt ervoor dat je opvalt. Je doelgroep bereiken, interesseren en binden. Dat is wat je wil. Heb je je positionering en strategie al op orde, maar worstel je met je content? Dan helpt de contentsessie je verder!

Wat gaan we doen?

Ben je er klaar voor om je content naar een hoger niveau te tillen? Pienter helpt je verder. Samen gaan we een dagdeel aan de slag met jouw contentstrategie. We geven je de juiste handvatten zodat je hier zelf een goede start mee kunt maken.

In het kort:

 • In 3 tot 4 uur
 • Praktische informatie en tips
 • Nadenken over doelen, doelgroepen en boodschap
 • Zelf oefenen
 • Contentplanning maken

Tijd om aan de slag te gaan

We nemen je eerst mee in wat contentmarketing precies inhoudt en wat je ermee kunt bereiken. We helpen je vanuit de doelgroep te denken in plaats van jezelf. De grootste fout die je namelijk in marketing kan maken is uitgaan van jezelf.

1. Doelen bepalen

Voordat je content gaat creëren, is het belangrijk te weten wat je doelen zijn. Wil je bijvoorbeeld naamsbekendheid vergroten, je imago versterken of meer conversies realiseren? Met een doel alleen kom je er nog niet, je moet ook weten waarom je dit doel wil behalen. Wat doet dit voor jouw bedrijf?

2. Doelgroep in kaart brengen

De doelen zijn in zicht, maar wie helpt je om je doelen te bereiken? Dat is je doelgroep. Belangrijk dat je dus met je content de juiste mensen bereikt. Wie zijn ze, waar komen ze vandaan en wat zijn hun behoeften? Voor elke doelgroep maken we een persona om erachter te komen wat deze groep beweegt. Door elke doelgroep een gezicht te geven weet je nóg beter waar je je pijlen op moet richten. Wij helpen je op weg door de juiste vragen te stellen.

3. Content creëren

Elk social media platform vraagt om een eigen aanpak. Daarom kun je niet al je content copy-paste op elk kanaal plaatsen. Denk vanuit je bezoeker en maak de boodschap persoonlijk om waardevolle content te creëren. We geven je nog meer handige tips om je content naar een hoger niveau te tillen. Wist je bijvoorbeeld dat terugkomende formats ervoor zorgen dat je content herkenbaar is en de kwaliteit wordt gewaarborgd? Met deze tips in het achterhoofd gaan we aan de slag om zelf social media content te bedenken. Tot slot hebben we het over het belang van content plannen. Want zonder planning heb je geen succes!

En daarna?

Met deze kennis en een contentplanning op zak kun je direct aan de slag met een goede contentstrategie. Wil je nog wat extra ondersteuning? Dan kunnen we samen de vervolgstappen zetten of de content volledig voor je oppakken. Denk hierbij aan het maken van aantrekkelijke templates in jouw huisstijl, het schrijven en maken van content en nog veel meer. Slim maatwerk om de beste resultaten te behalen. En wil je zelf met video aan de slag? Dan hebben we hier ook een mooie workshop voor!

Klaar om op te vallen?

Laten we jouw content naar een hoger niveau tillen. We bepalen samen de route naar een goede content strategie die de juiste doelgroep bereikt.
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.
Papagaai