Pienter logo
TT circuit Assen

Gas erop en gaan!

De uitdaging

Voor het TT-circuit gaan we jaarlijks in de startblokken. Brullende motoren, adrenaline door je lijf en een juichend publiek. En juist bij laatstgenoemde komt Pienter kijken: een groots event verdient een uitbundig publiek. Slagvaardig starten met adverteren voor het grote publiek.

Groots starten

Ontzorgen en plezierig samenwerken. Met zo’n grote race en een vol programma wil je je graag kunnen focussen. Dan is het fijn wanneer je een partner hebt die weet wat er gebeuren moet en lekker doorpakt. Met het TT-circuit Assen trekken we graag op. Pro-actief contact en een realtime online dashboard. Zo wordt onze marketingtaal direct vertaald, handig!

Ready, set ..

Uitverkopen die hap. Lekker ambitieus, maar daar houden we van. En dat gaan we doen door het slim inzetten van campagnes. De extra uitdaging? Internationaal adverteren. De Moto GP TT trekt jaarlijks meer dan 100.000 mensen. En dat mogen er nog veel meer worden. 

Lekker doorpakken

Ook tijd en budget zijn niet oneindig. Dat betekent slimme keuzes maken en inzicht. Startend met een strategie en de ervaringen van voorgaande jaren gaan wij op pad. Snel schakelen en doordachte keuzes maken, brengt ons verder. Door up to date te blijven met bijvoorbeeld zoekwoordenonderzoek weten we hoe we de doelgroep het beste bereiken. Daarom nemen we dit soort projecten van voor tot achter onder de loep. 

Daarom hebben wij de afgelopen editie niet alleen SEA ingezet, maar ook gebruik gemaakt van displayadvertenties. De basis staat. Dan is het tijd om te blijven optimaliseren. Onze SEA specialist heeft niet stilgezeten. En waar nodig schakelen we een tandje bij.

Werkzaamheden

Online adverteren
Strategie
Zoekmachine marketing

Meer weten over deze case?

Bel Merlin 0592 20 10 33 of mail merlin@pienter.nl

Meer cases zien?