Pienter logo
Potentiële collega's binnenhalen met

Vacaturemarketing

Je zoekt nieuw personeel en hebt op verschillende kanalen je vacature gedeeld. Je hebt er voor je gevoel alles aan gedaan om een aantrekkelijke vacature te schrijven, maar je ontvangt geen tot nauwelijks reacties. Ongetwijfeld dat vacaturemarketing kan helpen. Nog geen ervaring met vacaturemarketing? Dan is deze training voor jou!

vacaturemarketing pienter

Waarom vacaturemarketing?

Tegenwoordig is er krapte op de arbeidsmarkt. De bal ligt bij de werkgever in plaats van sollicitant, waardoor het extra belangrijk is om als werkgever creatief te zijn. De juiste kandidaten aantrekken kun je doen met een pakkende vacaturetekst, maar ook met een interactieve tool op de website. Of een combinatie hiervan. In deze workshop leer je de verschillende onderdelen van vacaturemarketing, oefenen we met opdrachten en kun je zelf gaan nadenken hoe jij je potentiële collega’s binnenhaalt.

In het kort:

 • Duur circa 4 uur
 • Uitleg vacaturemarketing
 • Uitleg verschillende manieren van vacaturemarketing
 • Oefenen met kleine opdrachten

Wat leren we?

In enkele uren leer je verschillende onderdelen van vacaturemarketing. Want ja, vacaturemarketing bestaat niet alleen uit een pakkende vacaturetekst schrijven. Er is veel meer om bij stil te staan.

Vacaturemarketing is niet meer weg te denken. Maar wat betekent dat precies? Wij nemen je mee in de basis. Waarom is vacaturemarketing zo belangrijk? Wat kun je zelf allemaal doen aan vacaturemarketing en wanneer kies je voor welke tool? Na alle uitleg nemen we een korte pauze. Alle informatie kun je dan even laten bezinken. Daarna is het tijd om te oefenen. Met wat handvatten schrijf jij zelf een vlotte vacaturetekst!

En daarna?

Na een dagdeel weet jij de verschillende kneepjes van vacaturemarketing. Kriebelt het om vacaturemarketing naar een hoger niveau te tillen met bijvoorbeeld een werkenbij-website? Of kun je hulp gebruiken bij het schrijven van een pakkende vacaturetekst of -video? Dan kunnen wij je daarbij helpen.

Lees meer

Ga de strijd aan met de krappe arbeidsmarkt!

Val op in de nieuwe wereld van werving. Vacaturemarketing geeft je een voorsprong op je concurrenten. Benieuwd hoe? Ontdek het hier!
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.