Pienter logo
Jij kan het

Opvallen in een wereld vol prikkels

Social media is niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Een krachtig communicatiemiddel waar we gretig gebruik van maken. De formule? Niet alleen zenden, maar écht communiceren. Met een sterke tactiek en een scherp oog voor ontwikkelingen zijn we klaar voor de strijd.

Wat kunnen we voor je doen?

‘Wat niet?’ moet eigenlijk de vraag zijn. Met social media kunnen we alle kanten op. Toffe lancering met een groot bereik? Maak je publiek groter met advertising. Of wil je een knaller maken met een inhaker die past bij je merk en uitingen? Samen zorgen we ervoor dat je sterk in je schoenen staat met een doordachte social media strategie.

Strategie

Een goede strategie is het halve werk! Het is essentieel om relevant te blijven. Posten zonder plan is geen optie. We gaan terug naar de basis. Wat zijn je doelen? Waar gaan we ons op focussen? En wat is de basis dan? Onze contentsessie. 

Lees meer

Social media advertising

Geef je socials een boost! Met advertenties op social media bereiken we jouw doelgroep nóg beter en zorgen we voor meer bereik.

Organische social media

Aannames doen? Daar doen we niet aan! We gaan met jouw doelgroep het gesprek aan. Weten wat hen drijft, waar ze behoefte aan hebben en waar de valkuilen liggen. Zo kunnen we grootschalig enquêtes opzetten of duiken we dieper in de vragen met een-op-eengesprekken. Hieruit halen we waardevolle informatie die je nog dichter bij je doelgroep brengt.

Geen inhoud zonder blabla, maar slim maatwerk
Daan Pool
Eigenaar
Daan Pool

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Je social media strategie naar een hoger niveau tillen: dat is wat we gaan doen. We gaan niet alleen zenden, maar gaan het gesprek aan met de doelgroep. Zo zorg je ervoor dat je
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.