Pienter logo
Pienter analyseren

Je ziet het pas als je het door hebt

Kijken, analyseren en dan pas reageren. Wanneer je weet wat je moet doen wordt het een stuk gemakkelijker; weten wat de data inhoudt en waar je moet kijken is de sleutel tot succes. Met digital analytics zetten we alles voor je op een rij, helder en duidelijk. Zo kunnen we direct actie ondernemen indien nodig!

Wat kunnen we voor je doen?

Een helder beeld, dan kun je pas goede beslissingen maken! Met de diensten van digital analytics zien we wat wel en wat niet werkt. Tijdig bijsturen en op een juiste en onderbouwde wijze de veranderingen doorvoeren. Op deze manier nemen we pas pientere beslissingen!

Google Analytics 4

Inzicht krijgen in hoe de websitebezoekers zich gedragen? Meten is weten, Google Analytics is een tool waarmee vrijwel alle acties van de websitebezoeker geanalyseerd kunnen worden. Eerst meten, dan pas de juiste vervolgstap zetten.

Tag manager

Als je op je website meerdere trackingtools gebruikt, wordt de broncode al gauw onoverzichtelijk met al die verschillende scripts die er draaien. En je hebt vaak de hulp van een ontwikkelaar nodig om wijzigingen door te voeren.

Met Google Tag Manager beheer je alle tags van je website in één webinterface. Zonder tussenkomst van IT kun je tags toevoegen of verwijderen van je website. Wij beheren dit graag voor je of regelen het desgewenst in, zodat je zelf aan de knoppen zit.

Looker Studio

Een hoop gegevens bij elkaar, waar is het overzicht gebleven? Met Google Looker Studio zorgen wij ervoor dat alle belangrijke gegevens overzichtelijk worden neergezet, met de juiste grafieken en tabellen creëren we overzicht en worden rapporten en dashboards in een keer gemakkelijk te begrijpen.

Workshop Google Analytics 4

Kun jij nog wel een spoedcursus Google Analytics 4 gebruiken?

Speciaal voor iedereen die in korte tijd de basis onder de knie wil krijgen, hebben wij een praktische workshop ontwikkeld. In een dagdeel leren we je o.a. wat de belangrijkste veranderingen zijn, hoe je het inricht en hoe je GA4 het beste kan gebruiken in jouw organisatie.

Heb je hier interesse in? Laat dan vrijblijvend je e-mailadres achter en dan mailen we je meer details. Dit geldt niet als inschrijving en je zit nergens aan vast!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Heb je een uitdaging, dan gaan we die samen aan. Want werk je met Pienter, dan werk je met mensen die gewoon jouw taal spreken. Allemaal vanuit hun eigen online specialisme en samen de sterkste. Benieuwd naar jullie pad van online succes?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.