Pienter logo
Assen blijft je verrassen!

Het grote podium pakken

De uitdaging

Er gaat niets boven Assen. Al zeggen we het zelf. Tijd om dat aan iedereen te laten weten! De uitdaging? Zorgen dat iedereen naar Assen toe komt. Het liefst meerdaags, met overnachting. Daar gaan we pientere middelen voor inzetten!

Goede band

Vertrouwd en ontspannen. Zo kunnen we onze samenwerking het beste omschrijven. We sparren vaak. Evalueren en verbeteren. Niet alleen met de partner zelf, maar ook met andere partijen die betrokken zijn bij het project. Een krachtige samenwerking. En dat werkt Pienter. 

Het grote podium

We hebben een veelzijdig publiek. Assen is van iedereen. Daarom pakken we het grote podium en adverteren we op een groot aantal kanalen. Waarom is Assen de ‘place to be’? Wat heeft het allemaal te bieden? We hebben de boodschap in verschillende jasjes gestoken. En je komt het online overal tegen. Met slimme remarketing tools halen we twijfelende bezoekers alsnog over. We zeggen het nog eenmaal: Assen blijft je verrassen! 

Slimme keuzes

Een groot publiek klinkt aantrekkelijk. Doeltreffend te werk gaan, daar draait het om. We hebben de doelgroepen gesegmenteerd in drie soorten. Breed aangevlogen, toch weten te trechteren. De boodschap per doelgroep hebben we grondig gepersonaliseerd. Eenmaal op de website gaan we voor de optimale beleving; iedere doelgroep heeft een eigen gethematiseerde pagina. Zo voelt iedereen zich welkom. Conversies? Check! Zeg nou zelf: wat heeft Assen niet te bieden? 

Werkzaamheden

Online adverteren
Strategie
Zoekmachine marketing

Meer weten over deze case?

Bel Merlin 0592 20 10 33 of mail merlin@pienter.nl

Meer cases zien?