Pienter logo
Toefje rebels, tikkie slimmer

Inhoud die het verschil maakt

De boodschap die je verkondigt in woord en beeld, zegt iets over je merk. Krachtige, onderscheidende en consistente content versterkt je merk en laat het positief opvallen. Wij creëren killercontent die je merk tot leven brengt en waar je doelgroep van smult. Dan kan jij van de resultaten genieten!

Contentmarketing trends 2023

Contentstrategie

De markt doorgeakkerd. Jouw doelgroep op de radar. Wij weten wat werkt en dat delen we graag met jou. Van het bepalen van de middelen tot aan de boodschap. Alle puntjes op de i. Waar nodig sturen we bij, bijvoorbeeld bij nieuwe trends en ontwikkelingen.

Co-creatie

Lekker brainstormen; daar zijn we gek op! Samen komen we tot de beste ideeën. Staat het concept? Dan gaan we aan de slag met passende content voor jouw merkidentiteit. Van videografie tot aan online campagnes. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Niet mainstream, maar eigenwijs. Neem de stap om van de gebaande paden af te wijken.
Eline Jansen
Online marketing consultant

Wat kunnen we voor je doen?

Slim begonnen, lekker doorpakken. We kunnen op pad! Wat is Pienter? Welk middel brengt jouw merk verder? Of kiezen we juist een combinatie die jouw doelgroep van hun stoel afblaast.

Fotografie

Beeldtaal is onze tweede taal. Soms door ‘gewoon’ door te pakken met productfotografie en soms door die ene invalshoek voor het perfecte sfeerplaatje. Wij komen met de camera langs of nodigen je uit in onze fotostudio.

Videografie

Jouw boodschap succesvol overbrengen met een van de meest populaire middelen van nu: video. Van script tot montage. Wij verzorgen elke stap. Zelf de hoofdrol of liever een presentatrice? Het kan allemaal.

Lees meer

Campagnes

Een product of dienst echt even in de spotlight zetten. Campagnes geven net dat zetje meer om de doelgroep aan je te binden. Laat ons weten welk onderwerp het middelpunt van de campagne moet worden en wij regelen de rest. Heb je zelf creatieve ideeën? Nog leuker! Laten we samen gaan brainstormen.

Copywriting

Een onderscheidende tekst die blijft hangen bij de doelgroep is goud waard. Onze pennen zijn geslepen! Van advertentieteksten tot uitgebreide blogs. Kom maar op met die uitdaging.

Lees meer

 

Podcasts

In de trein, op kantoor of in de wachtruimte. Podcasts luisteren kan  overal. Dat maakt het een interessant marketingmiddel voor verschillende doeleinden. Je grootste uitdaging? De doelgroep boeien. Laten we vandaag nog beginnen met het maken van verhalen. De apparatuur hebben wij al in huis. Nu jouw boodschap nog!

Geen ‘jij vraagt, wij draaien’ productie, maar slim maatwerk

We zetten alles op een rijtje

Goed beginnen, start met het verzamelen van inzichten. Terugdenken, dwarsdenken, doordenken en daarna gewoon doorpakken. We reflecteren, leren en blijven doorgaan tot we zijn waar we naartoe willen.

Meer weten over onze strategie?

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Heb je een uitdaging, dan gaan we die samen aan. Want werk je met Pienter, dan werk je met mensen die gewoon jouw taal spreken. Allemaal vanuit hun eigen online specialisme en samen de sterkste. Benieuwd naar jullie pad van online succes?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.