Pienter logo
Een flitsende website is mooi

Een goed vindbare website is beter

Een website is de online vertaling van een bedrijf. Een lust voor het oog, maar ook met aandacht voor de wensen en behoeften van jouw doelgroep. En voor die van de zoekmachine. Want wat heb je aan een goede website als je doelgroep het niet kan vinden? Wij hebben alles in huis om van jouw website een online succes te maken.

Marketing-first webdesign

We verleggen grenzen door op de kop te denken, dwars te denken en dan door te denken. Laat je verrassen door de talloze mogelijkheden van design tot aan tools en functies. Maar eerst de strategie; marketing-first webdesign. Van jouw idee maken wij een mooie, goedwerkende website waar je blij van wordt. Een krachtige combinatie van elementen die elkaar versterken.

Daan Pool
Heb je een uitdaging, dan lossen we die samen met jou op. Want samen krijg je de zaken slim op een rijtje.
Daan Pool
Eigenaar

Wat kunnen we voor je doen?

Pienter zijn is niet zo ingewikkeld. Niet academisch of hoogdravend. Pienter zijn, is gewoon wat slimmer zijn. Van de gebaande paden afwijken. Of misschien is de oplossing dichterbij dan je denkt? Dan pakken we direct door. Doordachte oplossingen maken het verschil.

Ontwerp & development

Het design van een website moet helemaal bij de merkidentiteit passen. En ook functionaliteit komt aan bod. Een mooi design alleen is niet genoeg om indruk op je bezoekers te maken. Het design en de functionaliteiten ontwerpen en bouwen we tegelijkertijd, waardoor ze als een puzzel in elkaar vallen. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Webshops

Een webshop is net even andere koek en vereist dus een andere focus. Wat jij wil is conversies genereren. Wat wij doen is de ideale klantreis uitstippelen, de juiste functionaliteiten realiseren en hechte klantrelaties opbouwen. Wij weten wat een professionele webshop nodig heeft om succesvol te zijn.

Maatwerk

Ben je opzoek naar een specifieke functie of tool die nog niet bestaat? Laat van je horen! Onze developers zijn dol op het ontwikkelen van nieuwe tools. Weinig is te gek, dus kom maar op met die vraag!

Geen ‘jij vraagt, wij draaien’ productie, maar slim maatwerk

We zetten alles op een rijtje

Goed beginnen, start met het verzamelen van inzichten. Terugdenken, dwarsdenken, doordenken en daarna gewoon doorpakken. We reflecteren, leren en blijven doorgaan tot we zijn waar we naartoe willen.

Meer weten over onze strategie?

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Heb je een uitdaging, dan gaan we die samen aan. Want werk je met Pienter, dan werk je met mensen die gewoon jouw taal spreken. Allemaal vanuit hun eigen online specialisme en samen de sterkste. Benieuwd naar jullie pad van online succes?
Contact opnemen
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.