Pienter logo
Een flitsende website is mooi

Een goed vindbare website is beter

Een website is de online vertaling van een bedrijf. Een lust voor het oog, maar ook met aandacht voor de wensen en behoeften van jouw doelgroep. En voor die van de zoekmachine. Wij hebben alles in huis om van jouw website een online succes te maken.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Je hebt een uitdaging. Leuk! Samen gaan we een mooie oplossing bedenken. En daarna maken natuurlijk! Je kunt bij ons terecht met verschillende websiteprojecten. 

Ontwerp en development

Het design van een website moet helemaal bij de merkidentiteit passen. En ook functionaliteit komt aan bod. Het design en de functionaliteiten ontwerpen en bouwen we tegelijkertijd, waardoor ze als een puzzel in elkaar vallen. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Webshops

Een webshop is net even andere koek en vereist dus een andere focus. Wat jij wil: conversies genereren. Wat wij doen: de ideale klantreis uitstippelen, de juiste functionaliteiten realiseren en hechte klantrelaties opbouwen. Wij weten wat een professionele webshop nodig heeft om succesvol te zijn.

Maatwerk

Ben je opzoek naar een specifieke functie of tool die nog niet bestaat? Laat van je horen! Onze developers zijn dol op het ontwikkelen van nieuwe tools. Weinig is te gek, dus kom maar op met die vraag!

 

Daan Pool
Heb je een uitdaging, dan lossen we die samen met jou op. Want samen krijg je de zaken slim op een rijtje.
Daan Pool
Eigenaar

Marketing-first webdesign

Ook bij het maken van websites werken wij vanuit een strategie. Dat begint met inzichten krijgen, zodat je een sterke basis hebt. Daarom werken wij met het marketing-first webdesign principe. Zo ben je verzekerd van een mooie website die ook nog doet waarvoor ie gemaakt is.

Vooronderzoek

Goed voorbereid op pad. Dat betekent: onderzoek doen. Een gedegen zoekwoordenonderzoek geeft inzichten waar je doelgroep naar op zoek is. Het doel? Jouw ideale klant overtuigen dat zij de beste antwoorden op jouw website kunnen vinden.

Naast relevante informatie wil je ook gevonden worden door de zoekmachines. Met het vooronderzoek leggen we een stevige basis. Voor nu. En voor later. Bijvoorbeeld voor zoekmachineoptimalisatie of online adverteren. 

Customer journey

Met de juiste informatie op zak beginnen we met de basis van de website, zoals de sitestructuur. Zo bepalen we de pagina’s en onderwerpen waarop je gevonden wil worden. Dit bouwen we verder in de user story. Een onmisbare stap in het proces.

Vooraf bepalen we de inhoud van de content. Afgestemd op de behoeftes en wensen van jouw doelgroep in de verschillende fases van de customer journey. En dat komt weer mooi samen in de designfase. Stap voor stap. 

Ontwerpen

Tijd voor de eerste ontwerpen: de wireframes. In deze fase krijgt jouw website zijn eerste vormen. We testen de bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van de website.

Wanneer alles een logische plek heeft, haken we onze ontwerper vast aan om de eerste ideeën uit te tekenen. Natuurlijk houden we ook rekening met de volgende stap: content. 

Contentmarketing

Een flitsende website prikkelt. De inhoud overtuigt. En dat is waar we het verschil in gaan maken. We houden rekening met het hele plaatje. Denk hierbij aan de merkidentiteit, maar ook een goede vindbaarheid van de zoekmachines.

En niet te vergeten: het vervullen van de wensen en behoeftes van de doelgroep. De focus op de zaken die er echt toe doen. Dat maakt jouw site een staaltje pienter werken.

Design

De website krijgt zijn eerste  – online – likje verf. Onze ontwerper gaat aan de slag met een passende huisstijl en ontwerp van de website.

We houden rekening met de mogelijkheden en beperkingen van verschillende devices, zoals mobiel of desktop. Wanneer het nodig is, kunnen we een apart ontwerp maken voor de verschillende devices.

Development

Tijd om te bouwen. Met verschillende pakketten en CMS-systemen gaat de developer aan de slag met de designs. We kunnen modules op maat naar wens maken, zodat jij als eigenaar ook gemakkelijk onderdelen kunt aanpassen en toevoegen op de website.

In dit proces kun je jouw fantasie de vrije loop laten. Wil je speciale wizards of tools? Daag onze developer uit!

Livegang begeleiding

Hoera! We kunnen bijna live. Met een laatste check haakt een nieuwe collega aan om met een frisse blik de website van top tot teen te bekijken. Ook laten we de zoekmachines weten van het bestaan van de nieuwe website.

Scoor je met je huidige website goed en wil je dit verloren laten gaan? Dan stellen we alle redirects voor je in. Zo ben je online vindbaar voor oude én nieuwe klanten. Nu alleen nog een domeinnaam en de livegang is officieel!

Optimalisatie

Fris gestart en lekker doorpakken. De ervaring leert ons dat optimalisatie in kleine stappen efficiënter en meer tijd besparend zijn. Zo kunnen we ons focussen op zoekmachineoptimalisatie, maar kun je ook de stap maken naar online adverteren.

Ons advies? Blijf continu verbeteren. Zo kan jouw website blijven meegroeien met het bedrijf en blijf jij de concurrenten altijd een stapje voor. 

Geen ‘jij vraagt, wij draaien’ productie, maar slim maatwerk

We zetten alles op een rijtje

Goed beginnen, start met het verzamelen van inzichten. Terugdenken, dwarsdenken, doordenken en daarna gewoon doorpakken. We reflecteren, leren en blijven doorgaan tot we zijn waar we naartoe willen.

Meer weten over onze strategie?

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Heb je een uitdaging, dan gaan we die samen aan. Want werk je met Pienter, dan werk je met mensen die gewoon jouw taal spreken. Allemaal vanuit hun eigen online specialisme en samen de sterkste. Benieuwd naar jullie pad van online succes?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.