Pienter logo
Stel je merk voor aan het grotere publiek

Niet zo verlegen

Harder praten of het hogerop zoeken. We weten het wel! Waarom moeilijk doen als het pienter kan? Met online adverteren gaat er een wereld voor je open. En het werkt zo lekker wederzijds. Jij kan je boodschap verkondigen en de gewenste doelgroep maakt tegelijkertijd kennis met jouw merk. Laten we met een voorstelrondje beginnen. Wij zijn Pienter en wij gaan je helpen met online adverteren.

Wat kunnen we voor je doen?

Met online adverteren kun je alle kanten op. Dit biedt mogelijkheden, maar het moet ook bij je merk passen. We schieten niet met losse flodders. Een advertentie moet je merk laden en de concurrentie omver blazen. Zo kun jij je focussen op andere zaken die jouw aandacht verdienen.

Display advertenties

Laat je doelgroep kennis maken met jouw merk door middel van banners op websites en apps. Prikkel, herinner en trek alle aandacht naar je toe! Ambities van naamsbekendheid of merkherkenning? Kies dan voor displayadvertenties. Door gerichte targeting en remarketing weet je zeker dat jouw doelgroep je naam niet meer vergeet!

Social media advertising

Social media blijft één van de populairste platformen van deze tijd. Ook van jouw doelgroep! Grijp je kans om potentiële, nieuwe klanten binnen te halen en kennis te laten maken met jouw merk. Met social advertising kun je inspelen op de verschillende fases van de klantreis. We maken warm contact heet en van klanten trouwe fans!

Search Engine Advertising

Geef jij alle antwoorden waar je doelgroep naar op zoek is? Met Search Engine Advertising kun jij oriënterende klanten op Google overtuigen naar jouw website. En daarna? Lekker doorpakken. Met optimalisaties verlagen we de kosten, terwijl je meer relevante clicks krijgt. Dat werkt pienter!

Video advertising

Video is helemaal van deze tijd. En beelden zeggen meer dan duizend woorden. Combineer het beste van twee werelden met videoadvertenties. Jouw merk in een boodschap voor je doelgroep verder kan met het kijken van zijn of haar favoriete serie. En een gunstige bijkomstigheid: je betaalt alleen per afgekeken advertentie.

Pak het podium

Halsoverkop adverteren? Daar doen we niet aan. Ook budget is niet oneindig, dus dat betekent de juiste keuzes maken. Weet je je einddoel? Dan kunnen we beginnen met het inventariseren en het bepalen van onze route.

Adverteren doen we vaak met een combinatie van verschillende kanalen. Zo sluiten we nauwkeurig aan op de verschillende fases van jouw klant in het proces. Grijp de aandacht, haal je klant binnen en behaal zo je doelen. Zo doen we dat pienter! 

Tussentijds leren, reflecteren en sturen we bij. Niemand wordt blij van hoge rekeningen met weinig opbrengst. Daarom blijven we continu optimaliseren. Zo brengen we de CPC omlaag en de resultaten omhoog.

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Heb je een uitdaging, dan gaan we die samen aan. Want werk je met Pienter, dan werk je met mensen die gewoon jouw taal spreken. Allemaal vanuit hun eigen online specialisme en samen de sterkste. Benieuwd naar jullie pad van online succes?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.