Pienter logo
Een goed begin is het halve werk

Maar hoe maak je een goed begin?

Laten we daar eens voor gaan zitten. Tijdens onze kennismaking luisteren we graag naar jouw verhaal. Je ambities, dromen en meer. Daar worden we enthousiast van! Welke richting wil je op? En wat kunnen wij daarin voor jou betekenen?

De route uitstippelen

Je hebt een doel voor ogen. Mooi! Ambitieus zijn, daar houden we van. Maar heb je de weg ernaartoe al in het vizier? Daar gaan we mee beginnen. De vraag achter de vraag beantwoorden. Je huidige situatie als startpunt en je dromen en ambities als stip op de horizon. Zo vormen we een kraakhelder beeld voor de toekomst.

De strategische sessie

1
Slim beginnen
De onderste steen boven halen. Wij hebben jouw markt al helemaal doorgeakkerd. Iedere concurrent gespot. En jouw doelgroep uitgehoord. Dat noemen we een slim begin.
2
Vernuftig verbinden
Ieder zijn eigen kracht en samen de sterkste. Zo bezitten we alle ingrediënten voor een sterke marketingstrategie.
3
Gewoon gaan
Vol inspiratie gaan we aan de slag met de input. De uitkomst: een overzichtelijk online marketingplan. En dan? Lekker aan de slag!
Niet one size fits all brands, maar slim maatwerk brengt merken verder.
Merlin Jaspers
Online marketing consultant

Wat is jouw uitdaging?

Elke case heeft zijn eigen aanpak. Vooraf focussen met een scherp oog voor waar we naartoe gaan. Dat werkt Pienter. Daarom maken wij onderscheid in de verschillende strategische sessies. Of je een MKB'er bent of deel uitmaakt van een corporate organisatie.

E-commerce

Maak van bezoekers geen klanten, maar fans. Samen geven we jouw online aanwezigheid waarde. Met een e-commerce strategie leggen we de focus op een toekomstbestendige webshop. Laat je verrassen door alle technische en functionele mogelijkheden. Een unieke merkbeleving en trouwe klanten. Daar gaan we voor!

Lees meer

Website

Je website is de online vertaling van je bedrijf; de plek waar het online allemaal gebeurt. Met een website strategie laten we de mix tussen design, development en marketing voor ons werken.  Door vooraf stil te staan bij de huidige situatie en jouw doelstellingen en ambities, maken we een vlotte doorstart met een langetermijnstrategie.

Lees meer

Content 

Een verhaal vertellen kan iedereen. Een boodschap overbrengen is een ander verhaal. Geen geroep in de rondte voor wie het maar wil horen, maar een doelgerichte boodschap voor jouw doelgroep(en).  Nu nog de juiste contentstrategie bepalen, zodat jouw verhaal het podium krijgt dat het verdient.

Lees meer

Branding

Met branding geef je je bedrijf karakter, een merkidentiteit. Heb je dit voor jezelf nog niet helemaal helder, dan weet je doelgroep het al helemaal niet. Daarom is een sterke branding belangrijk. Het is de basis van alles; van je logo en huisstijl tot aan je bedrijfscultuur. Klopt alles? Dan weet de doelgroep jullie feilloos te vinden.

Leadgeneratie

Kwalitatieve leads genereren. Jouw ideale klanten. Daar gaan we voor. De juiste mix tussen communicatie, sales en marketing. De volgende uitdaging in het proces is van de lead een klant maken. Gaan we voor, maar eerst het plan. Daarna de slimme uitwerking.

Lees meer

SEO

Gevonden worden en zichtbaar zijn is belangrijk voor elk bedrijf. En investeren in SEO dus ook. Het zorgt voor meer bezoekers maar ook voor hoe die bezoekers jouw bedrijf zien. SEO is een proces van lange adem, dus begin hier direct effectief en efficiënt mee. Tijd investeren in een goed plan, betekent tijd besparen op de lange termijn. Laten we goed beginnen!

Lees meer

Pienter samenwerken

Jouw merk verder brengen, begint bij het verzamelen van inzichten. En een fijn team hebben om de sprong in het diepe mee te wagen. We combineren een slimme, nuchtere en menselijke aanpak met een flinke portie nieuwsgierigheid en een open vizier. Zo komen we tot de beste resultaten! 

Over ons

Wij zien het zitten. Jij ook?

Een strategie hebben, is als wandelen met een kaart. De bestemming is bekend. Aan ons om de juiste route te bepalen. Benieuwd naar jullie pad van online succes? Laten we eens kennismaken.
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.