Pienter logo
Pakkende video's

Die jouw verhaal vertellen

Een boodschap krachtig overbrengen. Met videocontent kan het allemaal. Video’s zijn niet meer weg te denken in de wereld van online marketing. En de populariteit blijft stijgen. Ontdek wat video’s voor jouw merk kunnen betekenen.

Contentmarketing trends 2023

Wat kunnen we voor je doen?

We verleggen grenzen door op de kop te denken, dwarsdenken en dan doordenken. Met een uitgebreide, professionele set-up gaan we elke uitdaging aan. De mogelijkheden van video’s zijn eindeloos. Nu is het aan jou. Wat is je doel? Welke uitdaging heb jij voor ons in petto?

Bedrijfsvideo

Jouw branding begint pas echt te leven met een bedrijfsvideo. Laat meer van jezelf zien, vertel over je missie en je doelgroep maakt écht kennis met het bedrijf.

Vacaturevideo

Goed personeel vinden, is een uitdaging. Met een vacaturevideo heb je dé mogelijkheid om meer van jezelf te laten zien. Prikkel en overtuig potentiële kandidaten om te solliciteren bij jouw bedrijf.

Animatie

Ingewikkelde instructies of uitgebreide procedures duidelijk overbrengen? Kies voor animatie. Met een animatievideo is echt alles mogelijk.

Productvideo

Wil je een nieuw product lanceren of help jij jouw klanten met een keuze maken door verschillende producten te vergelijken? Dan is een productvideo exact wat je nodig hebt.

Aftermovie

Een evenement, personeelsuitje of andere gebeurtenis vastleggen? Het moment herbeleven of juist anderen laten zien hoe het was? Kies voor een aftermovie.

Alle hoogtepunten in beeld: een flitsende samenvatting om weer te genieten van dat ene speciale moment.

Hands on doorpakken

Video is een krachtig middel om jouw boodschap over te brengen, en je weet wat ze zeggen: een foto zegt meer dan duizend woorden. Moet je nagaan wat video dan voor je kan betekenen!  Tijd om aan de slag te gaan met het creëren van content. 

Een flitsende video begint bij het maken van een goed plan. De inhoud hiervan bepalen we samen. Vervolgens schrijven wij het script en maken we een videoplan. Het maken van de video kun je natuurlijk aan ons overlaten. En vind je het spannend om zelf voor de camera te staan en je verhaal uit je hoofd te vertellen? Geen probleem! Dan maken we gebruik van onze autocue of zorgen we voor iemand die namens jou het verhaal vertelt.

We weten waar we naartoe gaan en houden onze ogen open voor onverwachte kansen onderweg. Een extra shot of scène is zo gemaakt. Voor je het weet staat alles erop. En heb jij aan het eind van de dag een mooie video waar je doelgroep van smult!

Aftermovie: Asserstadsloop 2022

Klaar voor de start? Af! De Asserstadsloop is dé sportieve uitdaging van Assen. Een evenement waar jong en oud, sportief en recreatief en alles ertussenin voorbij komt rennen.  Enthousiast publiek langs de zijlijn, deelnemers die tot het uiterste gaan en vooral de gemoedelijke, enthousiaste sfeer. Geniet of herbeleef het evenement met de aftermovie van de Asserstadsloop 2022!

 

Bedrijfsvideo: Het verhaal van Machandel

Een familiebedrijf ontstaan uit een passie, met een duidelijke missie: biologisch en biologisch-dynamische producten. Dat is waar het allemaal om draait bij Machandel. Al meer dan dertig jaar werkt oprichter Piet Glasbeek met ziel en zaligheid mee in zijn bedrijf. Natuurlijke producten van duidelijk herkomst: smaakvol en gezond.

Vacaturevideo voor Kramer Fietsservice

Vergeet ellenlange vacatureteksten en pak de aandacht met een video. Door een vacaturevideo kun jij je sollicitanten in een oogopslag een kijkje achter de schermen laten zien én tegelijkertijd meer informatie geven over de functie. Personeel aantrekken gaat al lang niet meer over het uitzetten van een simpele vacature en afwachten wie zich komt melden. Kandidaten willen graag weten of ze bij de organisatie passen. Werksfeer, het DNA van een bedrijf en collega’s zijn belangrijke factoren voor werkzoekenden. En laten dit ook precies aspecten zijn die je goed in beeld kunt brengen! Zo ook bij onze Kramer Fietsservice in Appelscha.

Categorievideo voor BarbecueXXL

In de verschillende fases van de klantreis met de juiste informatie bij je doelgroep aankomen. In de oriënterende fase kan dit heel goed met een video. Complexe vragen of een uitgebreide uitleg komen goed tot zijn recht in een video waar beeld en uitleg samenkomen tot een duidelijk geheel. Op deze manier kun je twijfels wegnemen en kan de klant een goede keuze maken.

Aftermovie: Dutch Open Darts 2022

Een weekend vol sport, vermaak en een uitzinnig publiek. Dutch Open Darts 2022 bij de Bonte Wever was een daverend succes! In verschillende zalen namen darters het tegen elkaar op. De sfeer zat er goed in en het eindresultaat mag zeker gezien worden.

Eigenwijs creatief, maar Drents nuchter. Een pienter staaltje identiteit.
Daan Pool
Eigenaar
Daan Pool

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Heb je een uitdaging, dan gaan we die samen aan. Want werk je met Pienter, dan werk je met mensen die gewoon jouw taal spreken. Allemaal vanuit hun eigen online specialisme en samen de sterkste. Benieuwd naar jullie pad van online succes?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.