Pienter logo
Een kijkje in de bovenkamer

Neuromarketing

Met neuromarketing kun je het brein van de consument beter begrijpen. Handige informatie om je doelgroep een zetje in de goede richting te geven, bijvoorbeeld om een aankoop te doen. Op verschillende manieren kun je dit bereiken. Benieuwd hoe? Leer het in deze training!

Training neuromarketing bij Pienter

Waarom neuromarketing?

Meer leads en conversies realiseren? Dat kan met neuromarketing. Ongeveer 95% van ons gedrag is onbewust. Maar wat we doen is niet willekeurig. Vanuit de neuromarketing is bijvoorbeeld te zien dat de kleur rood een ander gevoel oproept dan blauw en woordkeuze bepaald gedrag kan stimuleren. Hoe werkt dat dan? Neem een duik in de wereld van neuromarketing!

In het kort:

 • In circa 2 uur
 • Theorie neuromarketing
 • Praktische voorbeelden en oefeningen

Laten we beginnen

De mens is intelligent, of toch niet? We denken dat we alles zo goed weten. Een beslissing maken we niet zomaar, we denken erover na. Denken we dan. De meeste keuzes zijn op basis van gevoel. Met de juiste marketing kun je op dit gevoel inspelen. Niet misleiden, maar verleiden. Er zijn verschillende technieken die je kunt gebruiken om je doelgroep te verleiden. Als meer dan 10.000 mensen je voorgingen, dan moet het wel goed zijn. Toch?

Tijdens deze training maak je kennis met de verschillende beïnvloedingstechnieken. Wat zijn ze, hoe werken ze en misschien het belangrijkste: hoe pas je ze zelf succesvol toe? Daarom krijg je niet alleen uitleg, maar ga je er ook zelf mee aan de slag.

En daarna?

Na afloop ben je bekend met de basisprincipes van neuromarketing. Deze waardevolle informatie kun je gebruiken om je eigen marketingstrategie na te gaan. Je website, nieuwsbrief en sociale media kunnen vast nog wat beïnvloedingstechnieken gebruiken. Kom je er nog niet helemaal uit? Wij helpen je ook graag na de training verder.

Dit wil je niet missen...

Met marketingpsychologie effectief je doelgroep aanspreken? Dat kan! Wij helpen je op weg in deze training.
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.