Pienter logo
U heeft 1 nieuw bericht

E-mails die aanspreken

E-mailmarketing gaat verder dan wat e-mails versturen. Met doordachte e-mailmarketing trek je mensen aan én houd je ze vast. Interessante informatie, een goed werkende lay-out en een persoonlijke touch: dat zijn dé ingrediënten voor een e-mail die indruk maakt.

E-mailmarketing Pienter

Wat kunnen we voor je doen?

Klanten binden, leads vergroten of conversies verhogen. Het zijn allemaal doelen die je kunt behalen met e-mailmarketing. Kan je wel wat hulp gebruiken met het opzetten van een succesvolle e-mailcampagne? Wij steken onze handen uit de mouwen om je hierbij te helpen.

Nieuwsbrief

Heb je nieuwe producten aan je assortiment toegevoegd? Mooie blogs op je website geplaatst? Of heb je interessante tips te delen met je doelgroep? Dan is een nieuwsbrief hét middel om iedereen op de hoogte te houden. Wekelijks, maandelijks of per kwartaal vertel jij het juiste verhaal. Het verhaal dat mensen doorstuurt naar jouw website. Wij helpen je doelen om te zetten in aansprekende content die de lezer bindt en stimuleert.

E-mail automatisering

Een klant heeft een product bij je besteld? Een maand later geef je deze klant aanvullende tips over het gebruik van het product. Het product gaat gemiddeld 5 jaar mee? Tegen die tijd krijgt de klant een mail om te laten weten dat het nieuwste model beschikbaar is. Met e-mail automatisering denk je met de klant mee en sta je op het juiste moment voor hen klaar.

Inrichting e-mail

Een goede nieuwsbrief beschikt over een goede layout. Een layout geheel in huisstijl, met tekst en knoppen op de juiste plek. Opgezet in een beveiligd systeem. Wij zorgen dat jouw basis op orde is, zodat jij zelf aan de slag kunt met pakkende e-mails versturen. Liever ook dat uit handen geven? Geen probleem, wij regelen het voor je.

A/B testen

De ene e-mail realiseert meer klikken dan de ander. Maar waar ligt dat aan? Onderwerpregel, call-to-action, content en afbeeldingen kunnen allemaal een rol spelen. Hoe achterhaal je wat het beste resultaat oplevert? Met A/B testen.

Voor de perfecte e-mail bestaat geen formule: authentieke en eerlijke berichten werken vaak het beste!
Eline Jansen
Online marketing consultant

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Niet zomaar nieuwsbrieven versturen omdat je denkt dat het moet, maar gericht een bepaalde boodschap overbrengen: dat is e-mailmarketing. Samen werken we aan een doordachte strategie waardoor je doelgroep blijft terugkomen.
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.
Papagaai