Pienter logo
Zet de eerste stap

Ben jij er klaar voor?

Hongerig naar kennis. Dat is onze pientere aard. Zo ontdekken we steeds weer nieuwe paden. En onze jarenlange ervaring? Dat delen we graag met jou. Ga je mee op reis?

Trainingen & workshops

Wil jij jezelf verbeteren en uitdagen om een nieuw avontuur aan te gaan? Dan ben jij de geschikte pientere kandidaat! Samen of alleen. Eenmalig of op verschillende momenten. Het pienterpad is geschikt voor iedereen. We hebben diverse trainingen en workshops op alle niveaus. 

Heb je een uitdaging, dan lossen we die samen met jou op. Want samen krijg je de zaken slim op een rijtje.
Merlin Jaspers
Online marketing consultant

Wat kunnen we voor je doen?

Kennis vergaren en verspreiden. Met elkaar, maar ook bij onze klanten of scholieren. We zijn er dol op! Expert of dummie? Vooraf bepalen we het niveau. Zo kan iedereen goed meedraaien. 

Trainingen

Alles wat aandacht krijgt groeit. Wil je je specialiseren of ‘gewoon’ je kennis verbreden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met jou bepalen we je niveau en het onderdeel waar je meer van wil leren. In verschillende trainingen gaan we aan de slag. In een groep of individueel. Alles voor jouw pientere succes.

Workshops

Leren door te doen. Dat is ons motto. Heb je altijd al meer willen weten over online marketing? Dan is een workshop de perfecte, interactieve manier om kennis te maken. Met de workshop gaan we voor de perfecte balans tussen theorie en praktijk. Samen met je medekandidaten duik je in de stof. Eenmaal alle stof in het koppie? Dan ga je de geleerde kennis toepassen in verschillende cases. Dat werkt pienter.

Pientere pioniers. Op zoek naar de nieuwste tools, happig op trends en hongerig naar nieuwe werkwijzen. Wij werken pienter. Ben jij net zo nieuwsgierig en leergierig als wij zijn? Dan wil je vast en zeker ook meer over ons lezen.

 

 

 

Over ons

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Niet one size fits all brands, maar slim maatwerk brengt merken verder. Heb je een uitdaging, dan lossen we die samen met jou op. Want samen krijg je de zaken slim op een rijtje. Benieuwd naar jullie pad? Laten we eens kennismaken.
Contact opnemen
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.