Pienter logo
Til je kennis naar een hoger niveau

Ben jij er klaar voor?

Hongerig naar kennis. Dat is onze pientere aard. Zo ontdekken we steeds weer nieuwe paden. En onze jarenlange ervaring? Dat delen we graag met jou. Ga je mee op reis?

Digital Analytics

Trainingen & workshops

Wil jij jezelf verbeteren en uitdagen om een nieuw avontuur aan te gaan? Dan ben jij de geschikte pientere kandidaat! Samen of alleen. Eenmalig of op verschillende momenten. Het pienterpad is geschikt voor iedereen. We hebben diverse trainingen en workshops op alle niveaus. 

Google Analytics 4

Maak kennis met de volgende generatie van Google Analytics, namelijk Google Analytics 4 (GA4). Google Analytics heeft veel te bieden, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je graag een handje. In deze training leggen we je de basisprincipes uit en hoe je met GA4 kan werken. Zo trek jij de juiste conclusies uit je data.

Lees meer

Contentsessie

‘Doe jij de content er even bij?’ Een taak die soms makkelijk wordt toegeschoven. Maar wat als je hier geen ervaring mee hebt? Waar moet je dan beginnen? Wij geven je de juiste handvatten. We kunnen je helpen met contentstrategie en geven tips voor een sterke contentplanning. 

Lees meer

Video’s maken met je smartphone

Je hebt lang niet altijd een dure camera nodig om vette video’s te schieten. Smartphones hebben tegenwoordig goede camera’s, zonde om daar geen gebruik van te maken! In deze workshop ga je aan de slag met verschillende opdrachten waardoor je handigheid krijgt in filmen met je telefoon. Na afloop kun je zelf korte video’s maken en editen.

Lees meer

Neuromarketing

Het brein en gedrag van de consument begrijpen en op in kunnen spelen: dat is neuromarketing. Benieuwd naar de basis hiervan? Dat leren we je in deze training. Na afloop kun je hier zelf mee aan de slag. Wanneer je deze training niet volgt, loop je een aantal waardevolle tips mis!

Lees meer

Vacaturemarketing

Simpelweg een vacature plaatsen is niet meer genoeg. De verschuivende arbeidsmarkt maakt het steeds moeilijker om het juiste personeel te vinden. Daar kan vacaturemarketing bij helpen. Vacaturemarketing zorgt ervoor dat jouw vacature bij je ideale kandidaat terechtkomt. Benieuwd hoe? Wij helpen je verder!

Lees meer

Training op maat

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom helpen wij je ook met maatwerk. We kunnen onze trainingen aanpassen, combineren of compleet iets nieuws voor je samenstellen. Neem gerust contact op, we denken graag met je mee!

Heb je een uitdaging, dan lossen we die samen met jou op. Want samen krijg je de zaken slim op een rijtje.
Merlin Jaspers
Online marketing consultant

Klaar om samen de diepte in te gaan?

Wij delen graag onze kennis en ervaring met je. Met onze verschillende trainingen en workshops zijn er genoeg mogelijkheden. Heb je een specifieke uitdaging? Wij gaan het samen met je aan. Laten we eens kennismaken.
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.
Blauwe snorkel