Pienter logo

Aan de slag met online marketing in Drenthe?

Op het gebied van marketing moet je soms van de gebaande paden af durven wijken. Creatief denken en een tikkeltje eigenwijs zijn, dát is Pienter. Beginnend met een passende strategie, zetten we onze reis voort. Zo zorgen we ervoor dat jouw toekomstdromen werkelijkheid worden.

Het marketinglandschap zit vol mogelijkheden, mits je alles op de juiste manier en met de juiste doelstellingen inzet. Bij Pienter werpen we een strategische blik op jouw marketing en zien we de behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf altijd als uitgangspunt. Wij zorgen ervoor dat de propositie van jouw bedrijf wordt verbonden met de behoeften van jouw doelgroep.

Onze Pientere aanpak

In onze ogen valt of staat het succes van jouw bedrijf samen met een goed doordacht marketingplan, gebaseerd op kernwaarden, doelstellingen en knelpunten. Bij Pienter stellen we daarom altijd een op maat gemaakt marketingplan op, waarmee jij kunt groeien! Het is allemaal onderdeel van onze magische formule.

 • We beginnen meestal met een strategische sessie, waar we de belangrijkste vragen stellen. Waar staat jouw bedrijf eigenlijk voor? En wat willen we in de toekomst bereiken?
 • Vervolgens verwerken we de input uit deze sessie in een online marketingplan. Daarin stellen we doelstellingen en maken we een tijdgebonden plan van aanpak.
 • Ligt het plan klaar? Yes! Dan kunnen we van start gaan met het boeken van resultaat. Wij gaan altijd voor een prettige samenwerking en denken graag met je mee.
 • We snappen dat je graag wilt weten wat we doen en of er resultaat is. Daarom houden we maandelijks bij wat we hebben gedaan en wat onze bevindingen zijn.
 • Ook zullen we af en toe om tafel gaan om te bespreken wat de stand van zaken is. Boeken we resultaat? Moeten er veranderingen doorgevoerd worden of zitten we op de juiste koers?

Wat kunnen we voor je doen?

Jouw bedrijf in Drenthe tot een groot succes maken? Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen! Hoewel we ervaring hebben op het gebied van meerdere online marketingkanalen, zetten we meestal een mix van kanalen in om een zo goed mogelijk resultaat te boeken. Bij Pienter hebben we de kennis in huis om jouw online marketing campagne optimaal te laten werken. Hieronder zie je een greep uit onze diensten.

Tijd om te groeien? Wij zijn er klaar voor!

Als online marketingbureau in Drenthe zitten we altijd in de buurt. Afgelopen jaren hebben we al meerdere mooie organisaties mogen voorzien van een passend online marketingadvies. Zo hebben we ervoor gezorgd dat TT circuit Assen gas kon geven op het gebied van ticketverkoop en hebben we ervoor gezorgd dat iedereen wist wie Frida Kahlo was.

Benieuwd welk (marketing)pad we voor jou uitstippelen? Neem dan snel contact met ons op!

 

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Heb je een uitdaging, dan gaan we die samen aan. Want werk je met Pienter, dan werk je met mensen die gewoon jouw taal spreken. Allemaal vanuit hun eigen online specialisme en samen de sterkste. Benieuwd naar jullie pad van online succes?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.