Pienter logo

Contentkalender 2023

Overzicht creëren als een baas

Voorbereiden, overzicht houden en plannen. Heel sexy en creatief klinkt het niet. Noodzakelijk? Dat is het zeker! Juist voor content werkt structuur en planning lekker smooth. Zo houd je juist tijd extra over om creatief te zijn. En dat overzicht, dat hebben wij al voor je gemaakt: de Pientere contentkalender 2023.

Ook dit jaar hebben wij ons extra uitgesloofd. Met een blik naar de poster en je weet wat er de komende maanden op het menu staat. Wil je meer inspiratie opdoen? Dan is de pientere maandkalender helemaal jouw ding. In deze extra uitgebreide versie helpen we je op weg met contentthema’s, tips en nog veel meer.

Waarom de pientere contentkalender 2023?

  • Voor het hele jaar de leuke inhakers van 2023 op een rijtje
  • Ideale basis voor marketingacties
  • Goede input voor brainstormsessies
  • Gratis inspiratie voor social media
  • Een goede voorbereiding voorkomt last-minute-stress

 

Wat krijg je van ons?

  • Een hele hoop gratis kennis vanuit onze jarenlange ervaring; 
  • Pientere tools om te analyseren en rapporteren; 
  • Een digitale poster met in een overzicht alle inhakers van 2023!
  • Een PDF met de maandkalender vol extra tips, tricks en nog veel meer;  
  • Inspiratie om van jouw content het komende jaar een groot contentfestijn te maken! 
contentkalender 2023

Contentkalender 2023 downloaden

Deze handige kalender als digitale download ontvangen? Vul je gegevens in en ontvang 'm direct in je inbox. Alle handige inhakers voor je verzameld. Voldoende inspiratie voor 2023!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

We krijgen elk jaar erg veel leuke reacties op onze inhaakkalender. We worden zelfs gekopieerd (kwamen we achter toen bleek dat zelfs onze easter egg was overgenomen door een ander bureau ;)). Dat moeten we zien als compliment nietwaar? Een aantal vragen over ’the original’ hebben we voor je verzameld.

Wat kan ik met deze kalender?

Elk jaar zijn er vele ‘bijzondere’ of speciale dagen. Heel veel dagen zijn overgewaaid uit Amerika. Bijna elke dag is er dan ook wel een croissantdag, cheesecakedag of popcorndag. Maar er zijn natuurlijk ook relevantere dagen, zoals secretaressedag of dagen die bewustwording aan het licht brengen van bijvoorbeeld natuurrampen of geweld. Voor bijna elk bedrijf of branche zijn er wel dagen waar je op kunt ‘inhaken’.

Voor Pienter is bijvoorbeeld ‘Safer Internet Day’ een relevante dag. Hierop kunnen wij inhaken door webeigenaren bewust te maken van het belang van SSL bijvoorbeeld. Een inhaker is een leuke kans om je doelgroep te bereiken op social media door iets ludieks of nuttigs te koppelen aan die dag. Of omdat het betrekking heeft op je product of dienst. De kalender dient dan ook als inspiratie, daarna is het aan jou om er iets leuks op te verzinnen 🙂

Er zijn al zoveel content- en inhaakkalenders, waarom zou ik deze gebruiken?

Je bent niks verplicht en sommigen gebruiken zelfs meerdere versies naast elkaar. Helemaal prima toch? Wij werken elk jaar met een heel team om alle data voor jou te verzamelen. Dat is onze kracht. Waar andere versies alleen een ander smoeltje hebben proberen wij zo compleet mogelijk te zijn en blijven we elk jaar vernieuwen. En die van ons is stiekem toch de leukste? 😉 Je krijgt ook een handige maandversie die gemakkelijk te printen is.

Moet ik betalen voor deze download?

Nee de contentkalender is en blijft gratis! Het enige dat we vragen zijn jouw gegevens zodat we de kalender naar je digitale postvak kunnen sturen.

Kan ik ook een contentkalender op posterformaat krijgen?

De contentkalender wordt als digitaal bestand naar je gemaild. We laten er elk jaar wel een aantal stuks drukken. Heb je interesse in een poster die je op kunt hangen? Stuur dan een mailtje naar aanvraag@pienter.nl en we kijken wat we kunnen doen! Ps: we zijn om te kopen met gebak. Verder zijn we heel integer.

Wanneer krijg ik de 2023-versie van de kalender?

Ben jij geïnteresseerd in de pientere contentkalender 2023? Download 'm nu gratis!
Mijn contentkalender downloaden
contentkalender 2023