Pienter logo

Contentkalender 2024

Nooit meer zonder inspiratie voor jouw content

Wil je meer content maken, maar komt het nog niet van de grond? Met de pientere contentkalender komt daar in 2024 verandering in! Zoals elk jaar staat de kalender vol met inspiratie, inhakers en maandthema’s. Zo kun je jouw socials het hele jaar door vullen met creatieve video’s, grappige inhakers en nog veel meer. Daarnaast geven we handvatten voor het stellen van maanddoelen en veel praktische tips om je content verder te brengen.

Op de handige poster zie je in een oogopslag welke belangrijke dagen eraan komen. In de uitgebreide maandversie krijg je het complete pakket aan inspiratie en tips waar je een jaar mee vooruit kan!

Waarom de pientere contentkalender 2024?

  • Alle inhakers van 2024 op een rijtje
  • Ideale basis voor acties en campagnes
  • Goede input voor brainstormsessies
  • Gratis inspiratie voor social media
  • Makkelijker vooruit plannen

 

Wat krijg je van ons?

  • Een hele hoop gratis kennis vanuit onze jarenlange ervaring
  • Tools voor meer grip op je contentdoelen
  • Een digitale poster met een overzicht van alle inhakers van 2024
  • Een PDF met de maandkalender vol extra tips, informatie en nog veel meer
  • Genoeg inspiratie voor een heel jaar aan creatieve content

Contentkalender 2024

Deze handige kalender als digitale download ontvangen? Vul je gegevens in en ontvang 'm direct in je inbox. Alle handige inhakers voor je verzameld. Voldoende inspiratie voor 2024!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

We krijgen elk jaar veel leuke reacties op onze inhaakkalender. Hier lees je onze antwoorden op een aantal veelgestelde vragen.

Waar is deze kalender voor?

In deze kalender hebben we alle belangrijke inhakers van 2024 verzameld. “Inhaken” betekent dat je jouw content koppelt aan de actualiteit. Met alle belangrijke thema’s en dagen op een rij is het makkelijker om je contentplanning te vullen. Misschien is Wereld Fiets Dag voor jouw branche minder passend, maar ga je juist los met een creatieve Moederdag post of bedenk je een complete campagne rondom de Kerst. Zo is er elke maand wel een onderwerp waar je mee verder kan.

Daarnaast geven we natuurlijk nog meer tips en inspiratie om je op weg te helpen!

Hoe gebruik ik deze kalender?

Als je aan de slag gaat met content is het goed om doelen te stellen en te werken met een planning. Als je jouw planning voor de komende tijd gaat vullen, pak je de pientere kalender erbij voor inspiratie. Daar vind je voor elke maand de belangrijkste data en thema’s. Daarnaast kun je jouw maanddoelen op de kalender schrijven, zodat je die steeds in zicht hebt. Meer uitleg? Dat vind je in de maandkalender!

Ik vind online zoveel lijsten met inhakers, waarom zou ik deze kalender gebruiken?

Wij werken elk jaar met een heel team om alle data, inspiratie en handige tips voor jou te verzamelen. Dat doen we al sinds 2016. Als marketingbureau hebben wij jarenlange ervaring met content. Dat is onze kracht. Wij zorgen dat we de kalender elk jaar vernieuwen en dat we zo compleet mogelijk zijn. Je krijgt meer dan alleen een opsomming van data, wij geven ook praktische tips en handvatten voor het stellen van doelen.

Moet ik betalen voor deze download?

Nee, de contentkalender is 100% gratis! Het enige dat we vragen zijn jouw gegevens zodat we de kalender naar kunnen mailen.

Kan in een gedrukte versie van de kalender krijgen?

Elk jaar hebben we een beperkt aantal gedrukte versies van de poster én van de volledige maandkalender. Als je hierboven de kalender download krijg je in ieder geval de digitale versie, maar kun je ook kans maken op een gedrukt exemplaar! Hierover kun je ook altijd een mailtje sturen naar aanvraag@pienter.nl.

Wanneer krijg ik de 2024-versie van de kalender?

Ben jij geïnteresseerd in de pientere contentkalender 2024? Download 'm nu gratis!
Mijn contentkalender downloaden