Pienter logo
TVM

Succes verzekerd!

De uitdaging

Een nieuwe servicedesk voor oriënterende klanten goed onder de aandacht brengen. Slimme keuzes maken. Voor de klant belangrijk, maar ook zeker voor je marketing. Een advertentieproject voor TVM met uitkomsten waar we trots op zijn. 

 

Vertrouwd samenwerken

Met TVM werken wij al een lange periode samen. Intensief samenwerken. In de vorm van interim of ‘gewoon’ als online marketingbureau. Zo weet je exact wat je aan elkaar hebt en ben je goed op elkaar ingespeeld. Vertrouwd en verbonden.

Een nieuwe stap

De meest recente case richt zich op de lancering van een nieuwe afdeling: de ondernemersdesk. Een klantenservice speciaal gericht op potentiële verzekerden. Content voor de website ligt bij TVM. En voor ons geldt: zoveel mogelijk verkeer naar de website brengen. Een mooie uitdaging. Daar gaan we voor! Door verschillende manieren van adverteren in te zetten, zoals SEA, display en social media campagnes. En dat had een behoorlijk goed resultaat: 20.000 + websitebezoekers; een mooi conversiepercentage en een boost voor hun branding. 

 

Juiste keuzes maken

De kracht van onze samenwerking zit hem in het samenwerken als geoliede machine. En dat brengen we ook tijdens de werkzaamheden in de praktijk. Aandacht en tijd besteden in relevante websitecontent, aansluitende advertentieteksten en voldoende optimaliseren. De doelgroep voorzien van informatie waar zij echt naar op zoek zijn, de CPC laten dalen en de vindbaarheid omhoog. Met deze stevige basis door optimaliseren heeft geleid tot de resultaten waar we trots op zijn. 

Niet alleen via Google, maar ook op social media werken wij met interesse targetting. Met een goed gevulde remarketing laag ertussen voor de beste social funnels. Juist de doelgroep aanspreken die echt interesse tonen of geprikkeld worden door visuele content van TVM. En dan is het alleen nog een kwestie van doorpakken. Succes verzekerd!

Werkzaamheden

Conversie optimalisatie
Online adverteren
Social media marketing
Strategie

Meer weten over deze case?

Bel Marcel 0592 20 10 33 of mail marcel@pienter.nl

Meer cases zien?