Pienter logo
My Unique Style

Een blinkende online strategie

De uitdaging

De ideale mix voor e-commerce samenstellen en uitvoeren. Maar liefst drie keer groeide de webshop uit zijn jasje. Een veelzijdige e-commerce uitdaging waar we trots op zijn. 

Klein beginnen

Vertrouwd, verbonden en veel samen optrekken. Van een paar orders in de week op een zolderkamer. Tot 1000 orders op een dag! En een bedrijf zo zien groeien, dat voelt goed.

Klein beginnen. Door gewoon te doen. Fouten maken, leren en weer doorgaan. En dat elke maand weer opnieuw. Ook dat is Pienter. Dat is hoe we een samenwerking het liefste zien.

We gaan voor goud!

Twee meiden met een droom. Daar is alles mee begonnen. En met de hulpvraag: ’’wij willen starten met een webshop.’’, zijn we onze samenwerking gestart. Het eerste doel? Conversies genereren. En dat kan alleen met een goed werkende webshop. Tijd, budget en wensen creëren kaders. Een goede opzet en gedegen onderzoek als startpunt. 

Zo snel als de orders stegen, zo hard groeide de marketing mee. En wanneer de basis goed staat, is het tijd om lekker door te pakken. Door het vooronderzoek weten we waar de kansen liggen. Met de verschillende expertises binnen het pientere team vliegen we de online marketing breed aan. Dat begint bij zichtbaar zijn, gevonden worden en het aanboren van nieuwe (social media) kanalen. En in dit proces blijft optimaliseren de hoofdrol spelen. Zo word je steeds beter in wat je doet. 

Door toenemende concurrentie in de sieradenwereld is de branding (wie ben je) net zo, of soms belangrijker, dan de producten (wat heb je). Tijd voor een nieuwe sessie! Een nieuwe webshop, versie 3, in een geheel nieuw jasje gestoken. En het resultaat? Daar zijn we trots op. Een jarenlange intensieve samenwerking die zijn vruchten afwerpt: een volwassen bedrijf dat met de dag blijft groeien. Gepersonaliseerde producten vanuit de hele wereld op een unieke wijze verpakt en geleverd bij tevreden klanten. My Unique Style. 

 

Het verschil maken

Leren door te doen. Zo werken we graag en zo staat My Unique Style ook in de wedstrijd. En dat werkt samen pienter. Conversies zijn leuk, maar terugkerende fans zijn beter. Daarom zetten we hoog in op de klantloyaliteit. Een sieraad roept emotie op. Door te bouwen aan een sterke positionering voelen klanten zich verbonden met het merk. En dat is juist waar we het verschil mee maken.

Werkzaamheden

Conversie optimalisatie
E-commerce marketing
E-mailmarketing
Online adverteren
Strategie
Website
Zoekmachine marketing

Meer weten over deze case?

Bel Alexander 0592 20 10 33 of mail alexander@pienter.nl

Meer cases zien?