Pienter logo
Oppject

Nieuwe stap voor bedrijfsmakelaar in Assen: Oppject

Een algemene vraag

De makelaar bij ons om de hoek, kwam bij ons binnen met een vrij algemene vraag: Hoe worden we online beter gevonden in Assen en omstreken? Na een eerste gesprek werd ons duidelijk dat er nog veel onbenutte kansen lagen.

In een Sterke Start Sessie bepaalden we samen wat de doelen waren. Wij gaven daarna eerlijk advies over wat er volgens ons nodig was om deze te behalen, namelijk: een gloednieuwe positionering en een frisse website. Voor de positionering hebben we onze partner 1609bold aangehaakt. Zo konden we samen zorgen voor een volledige aanpak.

Een volledige aanpak

Bij een nieuwe positionering komt veel kijken. De bedrijfsmakelaar in Assen werd omgetoverd tot een compleet nieuw merk, terwijl hun vertrouwde expertise behouden bleef. Onze partner 1609bold stortte zich op de nieuwe naam, de positionering en het design van de nieuwe website. Dit vormde het startpunt voor ‘Oppject’: een samenvoeging van de woorden oppervlakte, opportunity en object. 

Wij gingen aan de slag met de concrete doorvertaling van de pagina’s en het bouwen van de website en het schrijven van SEO teksten om een goede start te maken met de vindbaarheid. Om de kracht van Oppject te benadrukken brachten we het verhaal van de klant in beeld met cases voor de website. Hiervoor gingen wij samen met Nol en zijn collega’s bij klanten langs om interviews af te nemen en foto’s te maken.

Een sterke start

Met de splinternieuwe website en positionering is het tijd om Oppject goed op de kaart te zetten. Starten met een nieuwe naam is altijd een uitdaging. We pakken het daarom goed aan met een knallende introductiecampagne. Met SEO en online adverteren zorgen we voor goede vindbaarheid van de nieuwe website en zetten we meteen in op naamsbekendheid.

Na deze vliegende start blijven we bezig met structurele werkzaamheden, in de vorm van: organische social media, social media advertising, Google campagnes en SEO werkzaamheden voor Oppject!

Nieuwsgierig naar het resultaat? Vind het op  www.oppject.nl

Werkzaamheden

Online adverteren
Strategie
Website
Zoekmachine marketing

Meer weten over deze case?

Bel Merlin 0592 20 10 33 of mail merlin@pienter.nl

Meer cases zien?