Pienter logo
Daan Pool
10 augustus 2022
3 min

Ondernemers opgelet! Subsidie digitalisering mogelijk

Nieuws

Wil je graag meer investeren in je online marketing? Dan komt de subsidie digitalisering goed uit!  Met ‘Mijn Digitale Zaak’ kun je als MKB-ondernemer een slag slaan op het gebied van digitalisering. Een mooie kans!

Alles over de subsidie ‘Mijn Digitale Zaak’

Een Pienter begin, is het halve werk. Met een sterke strategie, duidelijke webshop of krachtige website die jouw merk goed vertaalt, blijf je je concurrenten voor! Met de subsidie kun je als MKB-bedrijf 50% subsidie ontvangen tot een maximum van € 2.500. Hiervan mag je maximaal €500,- besteden aan het inwinnen van advies. Een mooie kans om eens flink aan de slag te gaan met online marketing! 

Je hebt tot 30 november 2022 de tijd om de subsidie aan te vragen, maar de inschrijvingen gaan hard en het budget is niet oneindig! 

 

Voor wie is deze subsidie interessant?

De subsidie van “Mijn Digitale Zaak” is bedoeld voor MKB-ondernemers. Je moet in het afgelopen boekjaar 2 tot 50 werknemers in dienst hebben gehad. De maximale jaaromzet staat op €10 miljoen. Is voor jou het boekjaar hetzelfde als het kalenderjaar? Dan gaat het om 2021.

Voor welke pientere diensten kun je kiezen met deze subsidie?

Je bent eruit: je gaat digitalisering! Een mooie stap in de goede richting. Wij helpen je graag met jouw online uitdaging. Wat kunnen wij voor jou betekenen met de subsidie?

 • Werken aan je online vindbaarheid met zoekmachineoptimalisatie;
 • Inzet van contentmarketing, zoals e-mailmarketing en social media marketing;
 • Verbetering van jouw diensten of producten online, zoals de snelheid van je website verbeteren, inzetten van CDP (Customer Data Platform) voor gepersonaliseerde content, websites en processen;
 • Optimalisatie of automatisering van jouw online processen, zoals het verbeteren van het online aankoopproces, maken van chattools of e-mailmarketing automations;
 • Ontwikkeling van nieuwe digitale verkoopkanalen of online dienstverlening, zoals het opzetten van een strategisch plan voor het ontwerpen website en opzetten van een webshop.

Wat betekent dit voor jou?

Wil je met Pienter samenwerken, dan heb je de mogelijkheid om de subsidie te gebruiken. Zo kun je jouw online diensten en producten starten, verbeteren of uitbreiden. Samen geven we jouw online aanwezigheid waarde. Tijd om eens dieper op jouw marketingvraagstuk in te gaan.

En nu? Jij bent aan zet! Bel ons of stuur een mail naar info@pienter.nl om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet zitten wij binnenkort aan tafel om jouw pientere route te bepalen!

Zelf aan de slag!

Wij helpen je graag! Wil je meer weten over de diensten die onder de subsidie vallen? Of kunnen we je helpen met andere vragen? Laat het ons weten!

Contact

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Heb je een uitdaging, dan gaan we die samen aan. Want werk je met Pienter, dan werk je met mensen die gewoon jouw taal spreken. Allemaal vanuit hun eigen online specialisme en samen de sterkste. Benieuwd naar jullie pad van online succes?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.

Meer blogs lezen?

Kwaakt het naar meer?

Leren, inspireren en verbinden. Helemaal ons ding! En die kennis delen we graag met jou. Ook pienter worden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen en blogs.

Aanmelden