Pienter logo

Beginnen met online marketing in Emmen?

Overweeg je voor jouw bedrijf met online marketing in Emmen of daarbuiten te gaan beginnen? Of wil je jouw online marketing juist naar een hoger niveau tillen? Aangenaam kennis te maken. Wij zijn Pienter, een nuchter Drents online marketingbureau in het centrum van Assen, en helpen je graag bij het realiseren van  jouw online marketing wensen!

Met de vele mogelijkheden op het gebied van online marketing zien we dat er vaak al snel in termen van kanalen wordt gedacht. Té snel. Zoekmachine optimalisatie, betaald adverteren. social media marketing, het zijn stuk voor stuk krachtige middelen, maar alleen mits ze gepaard gaan met duidelijke doelstellingen en op de juiste manier worden ingezet. Voor Pienter is een strategische blik op jouw marketing daarom essentieel. De behoeften en doelstellingen van je bedrijf zijn altijd ons uitgangspunt. Met online marketing verbinden we de propositie van je bedrijf met de behoeften van je doelgroep.

Emmen veroveren met onze Pientere online marketing aanpak

Wij geloven dat het succes van online marketing valt of staat met een solide online marketingplan dat is gebaseerd op de kernwaarden, knelpunten en doelstellingen van jouw bedrijf. Het opstellen van een maatwerk online marketingplan is een vast onderdeel van onze Pientere werkwijze.

 • Elk traject start met een strategische sessie, waarin de belangrijkste vragen aan bod komen. Waar staat je organisatie voor? Wat willen we bereiken en hoe gaan we dit doen?
 • De input die uit de strategische sessie verwerken we in een online marketing plan met heldere doelstellingen en een tijdgebonden plan van aanpak.
 • Als het plan er eenmaal ligt, gaan we van start. Resultaten boeken, proactief meedenken en een prettige professionele samenwerking staan bij ons voorop.
 • Natuurlijk wil je als organisatie weten wát we doen en tot welke resultaten dit leidt. Daarom rapporteren we maandelijks onze werkzaamheden en bevindingen.
 • We gaan periodiek met elkaar om tafel zitten om de stand van zaken door te nemen. ZIjn de gestelde doelen behaald? Zitten we nog op de juiste koers of  moeten we bijsturen? Wat gaan we dan precies doen?

Onze specialisaties

Meestal zetten we voor onze klanten een mix van meerde online marketing kanalen in, afhankelijk van de precieze wensen en doelstellingen van het bedrijf. Welke kanalen je ook voor jouw bedrijf wilt gaan gebruiken, Pienter heeft de kennis in huis om dit op een goede manier te doen en je online marketing campagnes in en rondom Emmen tot een succes te maken. Klik hieronder om meer te lezen over onze specialisaties:

Hét Drentse online marketing bureau voor Emmen en omstreken

Met Drenthe als onze thuisbasis, werken we samen met verschillende grote én kleine bedrijven in de omgeving van Emmen. Onze bekendste klant uit de regio is het TT circuit in Assen. We zijn door hun ingeschakeld om te helpen de kaartverkoop via de eigen webshop te stimuleren. Om dit te realiseren hebben we  diverse effectieve optimalisaties in Google Ads campagnes doorgevoerd en mooie resultaten geboekt. Wil je hier graag meer over lezen, bekijk dan eens onze TT klantcase.

Ben je benieuwd hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen op het gebied van online marketing? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in ons pand in het centrum van Assen. We zijn gevestigd aan de Oostersingel, op slechts een paar minuten lopen van het station.

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Heb je een uitdaging, dan gaan we die samen aan. Want werk je met Pienter, dan werk je met mensen die gewoon jouw taal spreken. Allemaal vanuit hun eigen online specialisme en samen de sterkste. Benieuwd naar jullie pad van online succes?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.