Pienter logo

SEA check

Een pientere blik op je SEA campagnes nodig?

Vraag nu een gratis SEA Check aan voor een quickscan van jouw lopende advertentiecampagnes in Google Ads of Bing Ads.

Haal meer uit je advertenties

Ongemerkt kan jouw campagne onnodige kosten maken. Targeting wat niet klopt, zoekwoorden die irrelevant verkeer trekken of een verkeerde inrichting van je campagne. Allemaal aspecten die voor een verspilling van budget kunnen zorgen. Door dit ‘onkruid’ weg te schoffelen kun je al snel besparen, maar bovenal: je campagne beter laten presteren.

Wij lopen jouw campagne graag vrijblijvend voor je na. Stuur ons jouw klant-id zodat wij een koppelingsverzoek kunnen sturen. Een specialist voert vervolgens een quickscan uit om de belangrijkste verbeterpunten in kaart te brengen. Deze bevindingen delen we graag met je in een beknopt rapport.

Spelregels

Voor een SEA Check hanteren wij enkele spelregels:

  • Je dient de afgelopen maanden minimaal €300 per maand aan klikbudget in je account te hebben besteed zodat er voldoende data is om een analyse op los te laten.
  • Het account wordt doorgelicht door een specialist binnen de gestelde tijd van twee uur waarbij de ‘quick wins’ in kaart worden gebracht. Dit kan betekenen dat we niet alle campagnes even grondig hebben kunnen doorlopen.
  • Pienter beoordeelt elke aanvraag en kan besluiten dat een SEA-check niet wordt uitgevoerd als er onvoldoende data is of een andere reden waarom een SEA Check niet zinvol is.
  • Je aanvraag is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.
  • Je wordt gebeld door een medewerker van Pienter. Maar wees niet bang, we zijn heel aardig en bijten niet.

Mogen wij een Pientere blik op jouw account werpen?

Wil je ons een SEA Check laten doen? Leuk! We komen graag met je in contact via het aanvraagformulier. Dan doen wij vervolgens de rest.

SEA check aanvraag

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.