Pienter logo

Online marketing voor Hoogeveen en omstreken

Is je bedrijf of organisatie gevestigd in Hoogeveen of de nabije omgeving, en wil je met met online marketing gaan beginnen? Of doe je al wat met online marketing, maar wil je dit naar een hoger niveau tillen? Wij zijn Pienter, het online marketing bureau uit Assen, en helpen je graag!

Zoekmachine optimalisatie, betaald adverteren, social media, e-mailmarketing. Er is veel mogelijk op het gebied van online marketing. Heel veel. Maar welke middelen wil je daadwérkelijk gaan inzetten en belangrijker nog, met welk doel? Wil je bijvoorbeeld meer traffic naar de website realiseren, of meer leads genereren? Waar vaak al snel in termen van kanalen wordt gedacht, denkt Pienter altijd vanuit de behoeften en doelstellingen van de organisatie.

Een online marketingplan en uitvoering op maat

Elke organisatie is anders. Precies daarom zal Pienter voor jouw organisatie een maatwerk online marketingplan opstellen. In dit plan staan de kernwaarden, knelpunten en doelstellingen van jouw organisatie centraal.

Een structurele, transparante samenwerking. Wel zo Pienter.

 • Elke samenwerking beginnen we met een strategische sessie. Het doel is duidelijk krijgen waar je organisatie voor staat en wat we willen bereiken.
 • We verwerken input uit de strategische sessie in een gericht online marketingplan, toegespitst op jullie doelstellingen en met een duidelijk plan van aanpak.
 • Het marketingplan vormt de basis van onze maandelijkse werkzaamheden. Voorop staan het behalen van resultaten en een goede samenwerking. Hierin zullen we ook proactief met je meedenken.
 • We rapporteren maandelijks over onze werkzaamheden en de ontwikkelingen die we zien. Zo krijg je een beeld van de effectiviteit van campagnes en weet hoe je organisatie ervoor staat.
 • We bespreken periodiek de voortgang en hoe we er op dat moment voor staan. Zijn de resultaten in lijn met de gestelde doelen en zitten we nog steeds op de juiste koers. Of moet er worden bijgestuurd en wat zijn hierin de mogelijkheden?

De specialismen van Pienter

Terwijl we geloven dat SEO in veel gevallen onmisbaar is voor een succesvolle lange termijn online marketing strategie, zijn het uiteindelijk de wensen en doelstellingen van jouw organisatie die bepalen welke kanalen we gaan inzetten. Als Premier partner van Google hebben we bewezen over diepgaande kennis en kunde, op het gebied van uiteenlopende online marketing disciplines, te beschikken. Klik hieronder om meer te lezen over onze specialismen.

Nuchter en Drents: Pienter is hét online marketingbureau voor Hoogeveen

Onze Pientere marketeers helpen op het moment al veel verschillende organisaties met hun online marketing doelstellingen. Van Hoogeveen, waar we bijvoorbeeld partner zijn van Actio Advocaten & TVM, tot aan Assen, waar we samenwerken met het  TT circuit en effectieve optimalisaties hebben doorgevoerd in Google Ads campagnes. Met betere resultaten voor een lager budget. We zijn benieuwd met welke online marketing doelstelling we jouw organisatie kunnen helpen!

Wil je meer weten of eens met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een goede bak koffie. Vanuit Hoogeveen zijn we goed bereikbaar per auto en trein. Ons pand is gevestigd aan de Oostersingel, in het centrum van Assen en op loopafstand van het station.

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Heb je een uitdaging, dan gaan we die samen aan. Want werk je met Pienter, dan werk je met mensen die gewoon jouw taal spreken. Allemaal vanuit hun eigen online specialisme en samen de sterkste. Benieuwd naar jullie pad van online succes?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.