Pienter logo

Online marketing in Groningen? Pienter helpt je verder!

Wanneer je op zoek bent naar online marketing in Groningen, dan denk je in eerste instantie misschien niet meteen aan een online marketingbureau uit Assen. Toch denken we bij Pieter dat we je zeer goed van dienst kunnen zijn.

Natuurlijk beschikken wij ook over typische Groningse waarden en houden we van een nuchtere houding. Geen mooie praatjes, maar gewoon hard werken om voor jou het verschil te maken. En dat ook nog eens tegen een leuk tarief!

In ieder geval is het goed om te weten dat we de lokale en regionale markt goed kennen. Ook niet zo gek, want bij Pienter werken medewerkers uit Groningen, Friesland én Drenthe. Allemaal stuk voor stuk Noorderlingen die daarmee ook klanten uit deze regio aantrekken. Het is dan ook niet zo gek dat het merendeel van onze klanten uit het Noorden komt.

Volgens ons draait het hebben van succes om het hebben van een goede samenwerking. Wij gaan dan ook graag regelmatig met onze klanten om tafel om de resultaten en aanpak te bespreken. En met een korte afstand tussen Groningen en Assen moet dat natuurlijk geen enkel probleem zijn. En zie je wel op tegen de autorit? Wees gerust, wij komen jou ook graag op locatie bezoeken!

Ons stappenplan voor online marketing in Groningen

Online marketing verdelen wij globaal gezien in twee stappen: eerst bouwen we verkeer op naar je website en zodra er genoeg verkeer is, willen we dit zoveel mogelijk omvormen tot aanvragen of verkopen.

Over het algemeen starten we onze trajecten met een combinatie van zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en adverteren op social media. Hiermee genereren we binnen afzienbare tijd bezoeken naar jouw website.

In de volgende stap moeten we ervoor zorgen dat deze bezoekers gaan converteren. Hierbij speelt conversie optimalisatie een rol: het inzetten van de juiste tools op de website om zo het gedrag van jouw bezoekers zo veel mogelijk te sturen. Ook gaan we in deze fase vaak met e-mailmarketing aan de slag om meer uit jouw bestaande klanten te halen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij hebben een brede kennis aan online marketing in huis, waardoor we jou ongetwijfeld kunnen helpen. In veel gevallen zetten we in op een mix van verschillende kanalen om zo de wensen en doelstellingen van het bedrijf te behalen. Neem een kijkje wat onze specialismen precies zijn en hoe wij jou kunnen helpen aan een succesvolle marketingstrategie in Groningen en omgeving!

Klaar voor een sterke online marketing strategie in Groningen?

Dus wil je met online marketing Groningen en omstreken beter bereiken, dan helpen wij jou graag op weg. Neem eens vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag hoe we je verder kunnen helpen!

En mocht je nog willen weten waar Pienter verder voor staat:

 • Wij zijn transparant. Dat zijn we graag, want alleen zo kunnen we maand na maand later zien wat we hebben gedaan en wat het jou heeft opgeleverd.
 • We zijn Google Premier Partner. Onze medewerkers werken al sinds 2005 aan online marketing en kennen de Google-programma’s inmiddels door en door.

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Heb je een uitdaging, dan gaan we die samen aan. Want werk je met Pienter, dan werk je met mensen die gewoon jouw taal spreken. Allemaal vanuit hun eigen online specialisme en samen de sterkste. Benieuwd naar jullie pad van online succes?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.