Pienter logo

Toe aan wat inhaakspiratie?

Onze pientere contentkalender bestaat inmiddels al wat jaren. En we hebben een grote groep fans die onze kalender vol inhakers dagelijks gebruikt. Hoe cool! Maar zelfs dan is er nog een grote groep die zich afvraagt wat je nou eigenlijk met die inhakers kunt doen. Misschien heb jij stiekem jezelf wel eens die vraag gesteld:  ‘Wat moet ik er nou mee?’ En, zeg eens eerlijk… 

Geen nood, want hier is jouw gewenste portie inhaakspiratie! Maar wat is een inhaker nou eigenlijk? Een inhaker moet je zien als een dag in het jaar waar jij jouw dienstverlening aan kunt koppelen, inhaken dus. Voorbeeld: Echte bakker Fedor kan zijn heerlijke slagroomtaarten natuurlijk prima koppelen aan ‘Slagroomdag’ op 5 januari. Hij maakt die dag een leuke foto van een verse slagroomtaart die nog even wordt voorzien van éxtra slagroom. Zet dit als slagroom op de taart nog even op Facebook met een leuk bericht erbij dat alleen die dag elke slagroomtaart in de aanbieding is. En zie daar, de inhaker is geboren!

Wat voorbeelden ter inhaakspiratie

Elk bedrijf kan een leuke inhaker bedenken, of je nu een klein of groot budget hebt.

Moederdag

Een knipoog van de Appie:

 

Slagroomdag

Opgeklopte onzin of niet?

Prinsjesdag

Een hele mooie starterswoning:

 

Week tegen de Eenzaamheid

Jumbo laat zien dat een inhaker niet altijd humoristisch van aard hoeft te zijn:

 

Vrijdag de 13e

Oppassen voor een ladder in je panty!

 

Wereld Nutella Dag

Is het daarom dat ze Italianen pastavreters noemen?

 

Chateau Meiland

Soms hoef je niet op de kalender te kijken om ergens op in te haken:

 

TT Assen

We doen ook zelf een duit in het zakje. We zijn nou eenmaal motorisch gestoord:


 

Geen inspiratie? Laat ons met je meedenken!

Wij kijken op een strategische manier naar je content en spelen in op jouw doelgroep door de juiste kanalen en momenten aan te grijpen voor het publiceren van pakkende content. Benieuwd? Kijk eens op onze content pagina of neem contact op voor meer informatie!