Pienter logo
Alexander IJbema
28 december 2021
2 min

Bekijk het maar

Nieuws

Het nieuwe jaar is een feit. Tijd om even uit te zoomen. Alles overzien, doelen bepalen en daar weer vol voor te gaan. En dat is niet altijd makkelijk in deze gekke tijd. Toch proberen wij ons vooral te focussen op de positieve kanten, zoals deze pientere primeur. Achter de schermen hebben wij maandenlang hard gewerkt aan een nieuwe branding. En dat mogen we nu eindelijk met je delen.

Een nieuw jasje

Pienter trekt een nieuwe jas aan. Bekijk hem maar eens. Een andere stijl. Dus laten wij onszelf eventjes opnieuw aan je voorstellen. Of eigenlijk: laten we even bijpraten. We blijven namelijk zo dwars, nuchter en fris als Pienter altijd al was. Niet zomaar een mooi stijltje, maar een Pienter staaltje identiteit. Zo is de cirkel rond. Net als ons nieuwe logo.

Ons nieuwe logo is losjes geïnspireerd op de Drentse vikingen. Pientere doorpakkers, niet bang voor ongebaande paden. Het heeft ook iets van een bulls eye. Want Pienter is doelgericht. Zo werken we graag, vandaar de smile. Kortom, nu ook een pienter beeldmerk passend bij ons DNA!

 

 

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Heb je een uitdaging, dan gaan we die samen aan. Want werk je met Pienter, dan werk je met mensen die gewoon jouw taal spreken. Allemaal vanuit hun eigen online specialisme en samen de sterkste. Benieuwd naar jullie pad van online succes?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.

Meer blogs lezen?

Kwaakt het naar meer?

Leren, inspireren en verbinden. Helemaal ons ding! En die kennis delen we graag met jou. Ook pienter worden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste artikelen en blogs.

Aanmelden