Pienter logo

Online marketing in Friesland? Pienter creëert meerwaarde

Om goede online marketing-resultaten te behalen, is het van belang om samen te werken met een bedrijf dat de lokale en regionale markt goed kent. Maar had je er al eens aan gedacht om voor jouw online marketing in Friesland een bedrijf net over de grens in te schakelen? Pienter, gevestigd in Assen, stelt zich graag aan je voor!

Wij zijn een echt Noordelijk online marketingbureau met medewerkers uit Groningen, Friesland en Drenthe. Daarmee begrijpen wij deze markt goed. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het merendeel van onze klanten uit deze provincies komen.

Qua afstand liggen Friesland en Drenthe natuurlijk dicht bij elkaar en wij komen dan ook graag bij je langs om jouw online marketing in Friesland met je te bespreken. En wil je liever ons kantoor in Assen bezoeken, dan ben je altijd welkom bij ons.

Hoe pakken we online marketing gericht op Friesland aan?

Pienter kan jou op meerdere vlakken helpen bij de online marketing voor Friesland. Ons team bestaat uit verschillende online marketing specialisten, waardoor we een brede dosis aan kennis in huis hebben. Vaak zetten we in op een mix van verschillende onderdelen van online marketing, zodat we je zo effectief mogelijk kunnen helpen met het behalen van je marketingdoelen. Wij kunnen je helpen met de volgende onderdelen:

Kortom, wil je met online marketing Friesland en omstreken veroveren, dan helpt Pienter jou verder.

Waarom Pienter?

Wellicht wil je nog weten waarin we ons onderscheiden. De volgende zaken zijn echt kenmerkend voor Pienter:

 • Wij zijn transparant. Dat is ook wel nodig, want wij moeten elke maand weer onze meerwaarde aan jou kunnen bewijzen. Om dit zo goed mogelijk te doen, rapporteren we maandelijks over de werkzaamheden die we hebben gedaan en wat deze qua resultaten opgeleverd.
 • We zijn Google Premier Partner. We hebben zeer veel ervaring met de verschillende programma’s van Google. Niet echt verrassend, want onze medewerkers werken al sinds 2005 aan online marketing.
 • We zijn een nuchter bedrijf uit het Noorden. We vertellen een eerlijk verhaal, draaien niet om de feiten heen en werken hard om voor jou het verschil te maken.

Wil jij jouw online marketing voor Friesland en omstreken uitbesteden? Neem gerust eens contact met ons op en wij kijken graag vrijblijvend wat we voor je kunnen betekenen!

Wij hebben er zin in. Jij ook?

Heb je een uitdaging, dan gaan we die samen aan. Want werk je met Pienter, dan werk je met mensen die gewoon jouw taal spreken. Allemaal vanuit hun eigen online specialisme en samen de sterkste. Benieuwd naar jullie pad van online succes?
Contact opnemen
 • Contact opnemen
  Contact opnemen
  Neem contact met ons op

  Vul onderstaand formulier in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

  Contactformulier

  Om goed voorbereid te zijn, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.