Pienter logo

Online Marketing Check

Een Pientere blik op je website of webshop nodig? Doe de Online Marketing Check! Wij analyseren je website en je online zichtbaarheid op verschillende vlakken:

Heeft je website een goede basis om bij te dragen aan je omzet?

Is je website wel doelgericht? Laadt de website snel genoeg? Wat is de eerste indruk? Met een scherpe blik kijken we naar de basis, het fundament waarop je online wilt kunnen bouwen.

Sluit je online verhaal aan bij de zoekresultaten?

Je online content moet potentiële klanten overtuigen, maar is ook de basis voor je vindbaarheid. Als de zoekmachines je website kunnen lezen, dan moet daar wel een goed verhaal staan. Dat niet alleen relevant is maar ook aansluit op het zoekgedrag van je doelgroep. Hiernaast brengen we je sociale media in kaart en analyseren we de mogelijkheden binnen deze platformen.

Hoe presteert jouw website ten opzichte van je concurrenten?

Als laatste brengen we de online populariteit van je bedrijf in kaart. Zoekmachines geven websites een positie die gebaseerd is op je populariteit. Daarbij wordt ondere andere gekeken of de website (relevante) links krijgt van andere websites.

Hoe verloopt een Online Marketing Check van Pienter?

  1. Je vraagt de Online Marketing Check aan door het formulier in te vullen. Voor ons een leuke kennismaking waarmee we je beter kunnen helpen.
  2. Een medewerker van Pienter neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op.
  3. Tijdens dit telefoongesprek bespreken we eventuele aandachtspunten die je graag in het rapport terug zou willen zien. Zo sluit het rapport beter aan bij je behoefte.
  4. Wij analyseren je website of webshop met jouw input en brengen onze bevindingen in kaart.
  5. Onze bevindingen worden gebundeld in een beknopt rapport die we vervolgens met je delen en toelichten.

Ruim 350 bedrijven gingen je voor

Een scherpe blik doet wonderen en geeft je waardevolle inzichten. Wij staan te trappelen om jouw website of webshop onder de loep te nemen. En dat doen we ook nog eens geheel gratis. Het enige wat het jou kost is een paar minuten van je tijd.

Online marketing check aanvraag

Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.