Pienter logo
Beursgenoten

Waardevolle content

De uitdaging

Een waardevol platform vol advies en informatie over beleggen. De plek waar vraag en aanbod samenkomen. En wanneer je zo’n platform hebt, wil je ook graag gevonden worden. De uitdaging voor Pienter bij Beursgenoten!

Ambitieuzer

Samen sparren en het maximale eruit halen. Met een kantoor op vijf minuten loopafstand is het gemakkelijk om even te komen ‘buurten’. Hoe staan de zaken ervoor? Waar kunnen we nog een tandje bijschakelen?  Gewoon vanuit een menselijke modus, recht door zee.

Succesvol gevonden worden

Beleggers en adviseurs bij elkaar laten komen. Waardevolle content en het verschil maken tussen dromen of doen. Geert Schaaij, eigenaar van Beursgenoten en succesvol belegger, deelt zijn jarenlange ervaring, tips en alle andere benodigde informatie over beleggen op het platform Beursgenoten. De kennis is in huis, maar hoe ziet het met een vindbare website. Een kwalitatieve website met goede SEO teksten en geoptimaliseerde e-mails met aangepaste boodschappen voor de juiste funnels. Een grootschalig project met goede resultaten. En daar mogen we best trots op zijn!

Waardevolle content

Alles begint met een plan. Door onderzoek naar zoekgedrag en de doelgroep via juiste kanalen bereiken. In deze branche is waardevolle content belangrijker dan ooit. Door specifieke zoektermen slim te verbinden met waardevolle content maak je niet alleen bezoekers, maar ook Google blij. En dat loont. De positie in Google stijgt. Net zoals het aantal bezoekers en abonnees. 

En daarna lekker doorpakken. Door specifieke e-mailmarketing die aansluit op het funnel waar de doelgroep zich bevindt. Als een geoliede machine vullen we elkaar aan. Waar Pienter de doelgroep warm maakt, pakt Beursgenoten de leads op. 

Waardevolle SEO en pakkende automatisations. Een hele mond vol. Waar nodig schakelen we bij met campagnes op social media. 

Werkzaamheden

E-mailmarketing
Social media marketing
Strategie
Zoekmachine marketing

Meer weten over deze case?

Bel Marcel 0592 20 10 33 of mail marcel@pienter.nl

Meer cases zien?